Kuva: Senja Rapila

Komediarooleista tunnettu Kiti Kokkonen jännittää Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa: "Vakava paikka"

04.08.2021 20:15 - Roy Kokkonen

Kiti Kokkonen osallistuu Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan yhdessä tanssinopettaja Marko Keräsen kanssa. Kokkonen kertoo, että ohjelmaan osallistuminen jännittää paljon.

Pitkän linjan näyttelijä Kiti Kokkonen, 46, on tunnettu erityisesti monista komediarooleistaan. Hän on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. tuotantokaudella. Parikseen hän on saanut tanssinopettaja Marko Keräsen.

Kokkonen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, lähteekö hän ohjelmaan huumori edellä vai vakavissaan. 

– Tämä on kyllä enemmänkin vakava paikka. En tietenkään aio olla naama mutrussa, mutta kyllä tanssimaan lähden ihan tosissani, Kokkonen sanoo.

Keränen kertoo lähtevänsä kilpailuun Kokkosen kanssa luottavaisin mielin.

– Kitin kropassa on luontainen rytmi, mikä ei ole itsestäänselvää. Yleensä viisi vasenta jalkaa on sellaisilla ihmisillä, jotka yrittävät liikkua vain jaloilla. Ylipäätään Kitillä on hyvä rytmi lavalla. Kunhan se vain valjastetaan oikealla tavalla, lähden hyvin luottavaisesti treenaamaan, Keränen sanoo.

Kokkonen kertoo jännittävänsä ohjelmaa todella paljon.

– Minulla käy helposti niin, että jos lähden mukavuusalueeni ulkopuolelle, se kääntyy helposti negaation puolelle. Niin kävi eilen. Minua jännitti niin paljon, että olin oikein vihainen, Kokkonen nauraa.

Itkijänainen vai kilpailuhenkinen suorittaja?

Kokkonen kertoo harrastavansa hyötyliikuntaa, mutta silti fyysinen kunto voi aiheuttaa haasteita. Keränen toisaalta huomauttaa, että kunto kasvaa kyllä.

– En yhtään tiedä, miten reagoin pitkän ja intensiivisen kauden aikana. Että kuoriutuuko minusta joku itkijänainen ja alan murjottaa vai kuoriutuuko minusta tosi kilpailuhenkinen suorittaja, Kokkonen nauraa.

Yksi Kokkosen rakastetuimmista hahmoista on Putous-sketsiohjelmassa muutama vuosi sitten nähty Tanhupallo. Sydämet sulattanut hahmo on saanut jopa oman tv-ohjelman, joka alkaa syyskuussa. Kokkonen ei vielä tiedä, pistäytyykö Tanhupallo myös tanssiparketilla.

– Kyllä minä lähden ihan omana itsenäni tanssimaan. Ikinä ei pidä ihan varma olla, mutta epäilen, että Tanhupallo keskittyy nyt kouluun. 

Tanssii tähtien kanssa alkaa sunnuntaina 29.8 klo 19:30.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana ensimmäistä kertaa naispari - katso kaikki tähtiparit

Lue myös: MTV: Tanhupallo saa oman ohjelman - "Kannattaa katsoa, jos haluat hyvän mielen"

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat