Kuva: All Over Press

Game of Thrones aiheutti Kit Haringtonin romahduksen - kommentoi asiaa ensimmäistä kertaa

04.08.2021 17:15 - Senja Rapila

34-vuotias näyttelijä kommentoi ensimmäistä kertaa sitä, miksi hän kirjautui hoitoklinikalle sarjan viimeisen tuotantokauden päättyessä.

Game of Thronesista tunnetun näyttelijä Kit Haringtonin, 34, uutisoitiin vuonna 2019 hakeutuneen vieroitus-/hoitoklinikalle. Tuolloin kerrottiin, että tähti oli kirjautunut vieroitukseen sarjan viimeisen kauden aiheuttaman stressin ja alkoholiongelman vuoksi.

Nyt Jon Snow:ta hittisarjassa näytellyt Harington on vihdoin kommentoinut vierailuaan hoitolassa. Hän kertoi tuoreessa SiriusXM:n radiohaastattelussa tällä viikolla, että Game of Thronesin päättyminen aiheutti ristiriitaisia tunteita.

- Kamppailin mielenterveydellisten vaikeuksien kanssa Thronesin päättymisen jälkeen, ja sarjan viimeisen tuotantokauden aikana, jos rehellisiä ollaan. Se johtui suoraan ohjelman luonteesta ja siitä, mitä olen tehnyt vuosia, Harington paljastaa viitaten roolin intensiivisyyteen.

Kit Harington Game of Thronesissa. (kuva: All Over Press)

Harington piti pitkän tauon sarjan päättymisen jälkeen ja keskittyi pelkästään omaan hyvinvointiinsa. Emmy-palkittu sarja päättyi kahdeksannen tuotantokauden jälkeen vuonna 2019.

- Sanoin, etten halua tehdä töitä vuoteen. Haluan keskittyä itseeni. Olen todella onnellinen siitä, että tein niin. 

Kun sarjan aiheuttama loppuunpalaminen ja sen sivuoireet alkoivat hiljalleen helpottaa, Harington oli valmis palaamaan töihin. Mutta sitten pandemia iski.

- Juuri kun halusin palata työelämään, pandemia iski. Mietin, että voi helvetti.

Lopulta hän päätti ottaa roolin vastaan rakkaustarinoista kertovasta Modern Love -sarjasta. Modern Lovea voi katsoa HBO:lta. Voit katsoa sarjan 2. kauden trailerin alapuolelta.

Lue myös: Isyys yllätti yksityisyydestään tiukan Game of Thrones -tähden - 'Siitä ei saa taukoa'

Lue myös: Game of Thrones -tähdet seikkailevat Marvel-maailmassa, fanit innostuivat: "Onko tämä unta?"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat