Kuva: AOP

Sinkkuelämää-jatkosta liikkuu hurjia huhuja - kuoleeko yksi päähenkilöistä heti sarjan alussa?

07.08.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sinkkuelämää-menestyssarjasta on tekeillä jatko-osa And Just Like That.

Sinkkuelämää-fanit ehtivät jo iloita, kun varmistui että alkuperäisestä castista ovat tulevassa And Just Like That -jatko-osassa mukana Kim Cattrallin, 64, esittämää Samantha Jonesia lukuun ottamatta kaikki muut suosikkihahmot. Nyt tuotannon lähipiiristä kuitenkin huhutaan, että jo jatko-osan ensimmäisessä jaksossa katsojien suut loksahtavat auki, kun yksi päähenkilöistä kuolee yllättäen.

Lähde kuvaili tapahtumaa "big deathiksi" eli suureksi kuolemaksi, jonka kuitenkin arveltiin mahdollisesti viittaavan Chris Nothin, 66, näyttelemään Mr. Big -hahmoon. Noth on nähty jo käynnistyneissä kuvauksissa Sarah Jessica Parkerin, 56, kanssa, jonka hahmon Carrie Bradshawn aviomies Mr. Big sarjassa on. Huhujen myötä kuitenkin kyseenalaistettiin, jääkö Nothin näkeminen sarjassa vain vilaukseen. 

Huhun oletettiin koskevan Nothin hahmoa myös siksi, että hahmon oli määrä kuolla yllättäen myös sarjan pohjalta tekeillä olleessa elokuvassa Sex and The City 3, jonka tuotanto kuitenkin peruttiin. Myös kolmannessa elokuvassa esiintymisestä kieltäytynyt Cattrall kommentoi aiemmin, että toteutumattoman elokuvan alussa Mr. Big olisi menehtynyt sydänkohtaukseen suihkussa ja elokuva olisi käsitellyt Carrien toipumista miehensä kuolemasta.

Toisen teorian mukaan sarjan alussa menehtyvä hahmo olisikin juuri Cattrallin esittämä Samantha ja keskeisen henkilön puuttuminen selitettäisiin hahmon kuolemalla. 

Lue myös: Sinkkuelämää-jatkon castissa uusia nimiä, vastaa toiveisiin moninaisuudesta - "Vihdoin vähän väriä"

Lue myös: Chris Noth oli kieltäytyä Mr. Bigin roolista Sinkkuelämää-sarjan paluussa - paljastaa miksi epäröi

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat