Kaikki artikkelit

Sinkkuelämää-jatko-osaan ollaan sekä ihastuttu, että ärsyynnytty.
And Just Like That julkaistiin joulukuussa 2021.
Sinkkuelämää-paluuta on odotettu todennäköisesti sarjan päättymisestä vuonna 2004 asti.
Sinkkuelämää-menestyssarjasta on tekeillä jatko-osa And Just Like That.
Downton Abbeyn tekijän, Julian Fellowesin uutta sarjaa kuvataan parhaillaan ja se tullaan näkemään HBO:ssa. Fellowesin aiempien luomusten tapaan tarina sijoittuu 1800-luvulle.
Cynthia Nixon on ehdolla New Yorkin kuvernööriksi.
Sinkkuelämää-sarjan käänteet tuntuivat välillä liian hurjilta ollakseen totta.
Cynthia Nixon edusti itselleen epätyypillisen paljastavassa asussa.
Lukuisat julkisuuden henkilöt ovat sairastaneet rintasyövän ja selvinneet kamppailusta. Katso kuvat tähdistä, jotka ovat käyneet läpi raskaan sairauden ja selvinneet siitä.
Muun muassa Sinkkuelämää-sarjasta ja -elokuvista muistettava punahiuksinen Cynthia Nixon on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. 
Sinkkuelämää-sarjasta tunnettu Cynthia Nixon leikautti kutrinsa uuden roolin takia.
Sinkkuelämää-sarjan Mirandana tutuksi tullut Cynthia Nixon nähdään vierailevana tähtenä amerikkalaisessa TV-sarjassa.
Sinkkuelämää-leffan naistähdet ovat tosiaan muuttuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. Jokaisen naisen tyyli on muokkautunut ja tullut siistimmäksi sitten 2000-luvun alun.
Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis sekä Cynthia Nixon muodostavat Sinkkuelämää-leffan upean nelikon. Tosielämässä tähdet eivät ole valinneet samanlaisia ratkaisuja.
Sinkkuelämää 2 -elokuvan ensi-iltajuhlia vietettiin eilen Lontoossa. Sinkkunaiset poseerasivat upeissa juhlamekoissaan fanijoukon edessä.
Sinkkuelämää 2-leffan liput tulivat tänään myyntiin. Yllätykseksi näyttelijätär Sarah Jessica Parker äänestettiin nelikosta vähiten seksikkääksi.