Kuva: AOP

Barack Obaman hulppeissa 60-vuotisjuhlissa jopa 200 vierasta - "Hän tanssi koko yön"

10.08.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Hulppeisiin juhliin saapui noin 200 läheistä ystävää ja perheenjäsentä. Vieraslistalla oli muun muassa Tom Hanks.

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama täytti 60 vuotta 4. elokuuta. Syntymäpäiviensä kunniaksi Obama piti viikonloppuna pihajuhlat omistamallaan kiinteistöllä Yhdysvaltojen etelärannikolla sijaitsevalla Martha's Vineyard -saarella.

Koronaviruksen deltavariantti leviää myös Yhdysvalloissa, joten Obaman kerrotaan supistaneen vieraslistaa. Paikan päälle saapui kuitenkin noin 200 perheenjäsentä ja läheistä ystävää.

– Hän oli kirjaimellisesti yhtä hymyä. Aina kun näin hänet, hänellä oli suuri hymy kasvoillaan, sisäpiirilähde kertoo People-lehdelle.

Juhlia varten merenrantatontille oli pystytetty valtava teltta. (kuva: AOP)

Vieraslistalla oli lisäksi julkisuuden henkilöitä. Paikan päälle saapuivat muun muassa näyttelijä Tom Hanks yhdessä vaimonsa Rita Wilsonin kanssa ja elokuvaohjaaja Steven Spielberg. Musiikin ystävänä tunnetun Obaman juhlissa esiintyivät John Legend, H.E.R ja Erykah Badu.

Isäntä oli tarkka juhlien terveysturvallisuudesta. Kaikille vieraille oli tarjolla kustomoidut mustat kasvomaskit, tosin monen vieraan kerrotaan olleen ilman. Lisäksi kaikkien vieraiden tuli tehdä koronatestit. 

Juhlat vaikuttavat onnistuneen kaikin puolin.

– Hän tanssi koko yön, lähde kertoo.

Lue myös: Barack Obama täytti 60 vuotta - Michelle-vaimon julkaisu on kerännyt jo yli 2 miljoonaa tykkäystä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat