Kuva: AOP

Dwayne Johnson käy suihkussa kolme kertaa päivässä - vastasi pesua karttaville julkkiksille

10.08.2021 23:15 - Roy Kokkonen

Useampi julkisuuden henkilö on kertonut peseytyvänsä harvemmin kuin kerran päivässä. Dwayne Johnson on toista maata.

Näyttelijät Ashton Kutcher, 43, Kristen Bell, 41, ja Jake Gyllenhaal, 40, ovat kertoneet, että eivät koe tarpeelliseksi käydä suihkussa päivittäin.

Kutcher kertoi kuukausi sitten Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa, että hän ja vaimonsa Mila Kunis käyttävät lapsensa pesulla ainoastaan silloin, kun he huomaavat lasten olevan likaisia. Myöhemmin Shepard on kertonut vaimonsa Kristen Bellin kanssa, että heidän lapsensa käyvät pesulla vasta, kun he alkavat haista.

Myös Gyllenhaal on kertonut, että hän ei käy suihkussa välttämättä päivittäin. Gyllenhaal kertoi Vanity Fairille, että siitä huolimatta hän kuitenkin pitää huolta suuhygienasta ja pesee hampaansa päivittäin.

Näyttelijä Dwayne Johnson, 49, puolestaan on toista maata. Hän otti virinneeseen keskusteluun kantaa Twitterissä, jossa hän paljastaa käyvänsä suihkussa peräti kolmesti päivässä.

"Olen vastakohta 'peseytymättömille julkkiksille'", hän kirjoittaa.

Hän kertoo käyvänsä aamulla kylmässä suihkussa. Toisen kerran hän peseytyy treenin jälkeen ennen töitä. Tuolloin vesi on jo lämmintä. Kolmannen kerran hän suuntaa pesulle töiden jälkeen, ja tuolloin vesi on miehen mukaan kuumaa.

"Pesen kasvoni ja vartaloni, lisäksi kuorin ihoni ja laulan (nuotin vierestä) suihkussa", hän kertoo.

Lue myös: Dwayne Johnsonin vatsalihakset ovat herättäneet kysymyksiä - näyttelijä kertoo, mistä on kyse

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson ahtautui lasten leikkipaikan laitteeseen - kuva nauratti faneja

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat