Kuva: AOP

Jennifer Lopez poisti ex-kumppaninsa kuvat Instagramista - Alex Rodriguez toimii toisin

16.08.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pari ilmoitti erostaan huhtikuussa.

Jennifer Lopez, 52, etäännyttää itseään aiemmasta suhteestaan ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguezin, 46, kanssa. ET Online kertoo, että Lopez on poistanut Instagram-tililtään kaikki kuvat, joissa Rodriguez näkyy. Tämän lisäksi Lopez on lakannut seuraamasta ex-miestään Instagramissa.

Alex Rodriguez puolestaan ei ole poistanut Lopezin kuvia Instagram-tililtään. Rodriguez myöskin edelleen seuraa Lopezia ET Onlinen mukaan.

Lopez ei kuitenkaan ole poistanut IGTV-videoita, joissa Rodriguez on mukana.

Lopez ja Rodriguez ilmoittivat erostaan huhtikuussa. Pari oli kihloissa kaksi vuotta ja he seurustelivat neljän vuoden ajan. Kaksikko ilmoitti eroavansa ystävinä. Lopezia lähellä olevat lähteet ovat myöhemmin kertoneet, että eropäätös oli nimenomaan Lopezin tekemä eikä nainen enää pystynyt luottamaan Rodrigueziin täysillä.

Eron jälkeen Lopez on mennyt nopeasti eteenpäin ja palannut yhteen näyttelijä Ben Affleckin, 49, kanssa. Kaksikko kuvattiin monesti läheisissä tunnelmissa yhdessä ennen kuin he lopulta vahvistivat suhteensa Lopezin Instagram-päivityksessä. Benniferiksi tituleerattu pari oli aiemmin kihloissa vuosina 2002-2004.

Lue myös: Jennifer Lopezin eksä julkaisi toukokuussa kuvan, joka sekoitti somen - kertoo nyt mistä oli kyse

Lue myös: Jennifer Lopez pukeutui kauden muodikkaimpaan mekkoon, mutta asussa on paljon kiinnostavampikin yksityiskohta

Lähde: ET Online

Uusimmat