Kuva: All Over Press

Jennifer Lopezin eksä julkaisi toukokuussa kuvan, joka sekoitti somen - kertoo nyt mistä oli kyse

05.08.2021 22:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Sean Love Combs julkaisi kuvan itsestään yhdessä eksänsä Jennifer Lopezin kanssa.

Räppäri Sean Love Combs, 51, eli tutummin P. Diddy, julkaisi toukokuussa sosiaalisessa mediassa otoksen, jossa hän muisteli menneisyyttä. Takaisinheittokuvassa (throwback) nähtiin Combs käsi kädessä yhdessä eksänsä Jennifer Lopezin, 51, kanssa. Kaksikko deittaili vuodesta 1999 vuoteen 2001 asti. 

Otoksen julkaisu yllätti monet somessa, sillä se tapahtui toukokuussa samoihin aikoihin, kun Lopezin tuore suhde eksäänsä Ben Affleckiin, 48, tuli julkisuuteen. Monet arvelivat tuolloin, että Combs yrittää härnätä Lopezia julkaisemalla kyseisen otoksen.

Nyt Combs on kertonut Vanity Fair -lehden haastattelussa, että kyse ei ollut kiusanteosta. Hän halusi vain julkaista kuvan, josta ilmenee "mahtava aika hänen elämässään". 

- Hän on vain ystäväni. Minulla ei ole mitään sanottavaa hänestä tai hänen parisuhteestaan, Combs puolustaa kuvan julkaisua.

ET Online uutisoi, että tämän kuvan Sean Love Combs julkaisi sosiaalisessa mediassa vain pian sen jälkeen, kun tieto Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin yhteenpaluusta tuli julki. (kuva: All Over Press)

Combs paljastaa myös haastattelussa, että hän on tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. Hänellä on kolme tytärtä (D'Lila, 14, Jessie, 14, sekä Chance, 15) sekä kolme poikaa (Quincy, 30, Justin, 27, sekä King, 23). Lisäksi Combsin huhutaan seurustelevan tällä Caresha Brownleen, 27, kanssa, joka tunnetaan rap-duo City Girlsistä.

- Olen onnellisempi kuin koskaan elämäni aikana. Nauran eniten, hymyilen eniten, hengitän eniten kuin koskaan, Combs hehkuttaa.

Lue myös: Chris Evans ja Lizzo ystävystyivät yllättävällä tavalla - nyt huumori lentää somessa

Lue myös: Scarlett Johanssonin agentti ottaa kantaa Disney-kohuun - "Aivan kuin Scarlettin täytyisi hävetä"

Lähde: ET Online, ET Online

Kilpailut

Uusimmat