Kuva: All over Press

Rakastetun A Star Is Bornin ympärille syntyi kohu - Barbra Streisand kommentoi hittileffaa tiukkaan sävyyn

17.08.2021 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuvan tähtinä loistavat Lady Gaga ja Bradley Cooper.

Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut, ihasteltu ja Oscar-ehdokkuuksiakin kahminut A Star Is Born ei vastannut Barbra Streisandin, 79, mielestä sitä, mitä hänelle kerrottiin tekovaiheessa olevasta elokuvasta. Streisand itse tähditti vuoden 1976 versiota samasta elokuvasta ja kertoo, että kun ensimmäisen kerran kuuli uudelleen filmatisoinnin olevan tekeillä, hän suhtautui siihen uteliaan myönteisesti, koska tekeillä oli niin erityyppinen versio. Streisandille osoittautui kuitenkin, että hänelle oli jäänyt elokuvasta selviä harhaluuloja. 

- Aluksi kun kuulin, että se tehdään uudelleen, siinä oli tarkoitus olla Will Smith ja Beyonce ja ajattelin, että tuo on mielenkiintoista. Joten olin yllättynyt, kun näin miten samalta se näyttää kuin versio, jonka tein 1976, Streisand kuvailee.

Elokuvan pääosissa ei nähty edellä mainittua kaksikkoa, vaan laulaja Lady Gaga, 35, sekä Bradley Cooper, 46, joka myös ohjasi elokuvan. Streisand on aiemminkin kuvaillut, että elokuvan uuden version oli alunperin tarkoitus edustaa selkeämpää tyylillistä muutosta.

- Ajattelin, kun sitä alettiin tekemään, että siitä tulee hyvin erilainen. Sillä tulisi olemaan moninaisempi roolitus ja musiikki tulisi olemaan räppiä. Mutta se on enemmänkin kuin se elokuva, jonka minä tein, Streisand kertoo tiedoista, joita oli aluksi saanut.

Streisand on kyllä aiemmin kehunut elokuvan olevan onnistunut ja ihastelleensa Gagan näyttelijäsuoritusta sekä Cooperin ohjausta. Hän kuitenkin toivoi elokuvaan uudenlaista versiointia. Streisand kuvailee tuoreessa haastattelussa, että hänelle jäi elokuvasta harhaluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Samassa haastattelussa hän sanoo, ettei voi kiistää elokuvan menestyksestä, mutta jatkaa lisäämällä arvostavansa itse enemmän omaleimaisuutta. 

- En välitä menestyksestä niin paljon kuin välitän omaperäisyydestä, Streisand sanoo. 

Streisandin ja vastanäyttelijänsä Kris Kristoffersonin, 85, tähdittämä versio oli elokuvan toinen uudelleen filmatisointi. Elokuvan alkuperäisversio ilmestyi vuonna 1937 ja ensimmäinen variaatio vuonna 1954. 

Lue myös: Muotitalon kulisseissa piili juonittelua ja palkkamurha - House of Gucci -elokuvan traileri on julkaistu

Lue myös: Lady Gagan meikitön look kerää ihastusta somessa - katso upean luonnollinen otos

Lähde: Variety

Uusimmat