Kuva: AOP

Katie Price joutui väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi - kiidätettiin sairaalaan

23.08.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Katie Price on joutunut pahoinpitelyn uhriksi maanantain vastaisena yönä. Hän sai tilanteessa sairaalahoitoa vaativan silmävamman. Pahoinpitelyn kerrotaan tapahtuneen Pricen miesystävän kotona.

Katie Price, 43, on joutunut pahoinpitelyn uhriksi maanantain vastaisena yönä. Price sai tilanteessa silmävamman, jonka seurauksena hänet kiidätettiin sairaalaan, uutisoi Daily Mail.

Epäillyn tekijän henkilöllisyyttä tai motiivia ei ole kerrottu julkisuuteen.

Daily Mail kuitenkin kertoo, että poliisi on pidättänyt tapahtumapaikalta tavatun 32-vuotiaan miehen, jonka epäillään käyneen Pricen kimppuun. Pahoinpitelyn kerrotaan tapahtuneen Pricen 32-vuotiaan miesystävän Carl Woodsin kotona Essexissä.

Price kertoi sunnuntaina Instagramissa viettävänsä laatuaikaa perheensä kanssa. Viikonlopun aikana hän julkaisi päivityksiä, joiden mukaan hän vietti viikonlopun miesystävänsä luona. Myös Woods julkaisi sunnuntaina yhteiskuvan Pricen ja tämän kahden nuorimman lapsen kanssa.

Woods ja Price alkoivat seurustella kesäkuussa 2020. He menivät kihloihin huhtikuussa, vain kuusi viikkoa sen jälkeen, kun Pricen avioero hänen edellisestä miehestään tuli lopullisesti voimaan. Kyseessä on Pricen seitsemäs kerta kihloissa.

Brittilehdistön haastattelemat sisäpiirilähteet kertovat Pricen olevan järkyttynyt pahanpäiväisesti.

– Katie on ok, mutta kyseessä oli aika vakava välikohtaus. Hän tekee parhaillaan yhteistyötä poliisin kanssa.

Lue myös: Katie Price, 42, kihlautui seitsemännen kerran - takana kymmenen kuukauden romanssi

Lue myös: Katie Price julkaisi kuvan 13-vuotiaasta tyttärestään, some ei ilahtunut: "Anna hänen olla teini"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat