Kuva: AOP

Jessica Chastain istui hurjat määrät meikkituolissa tulevan elokuvan roolia varten - tunnistaisitko tähteä?

25.08.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Jessica Chastain näyttelee pääroolin elokuvassa The Eyes of Tammy Faye, joka kertoo evankelista Tammy Faye Bakkerin tarinan.

Näyttelijä Jessica Chastain, 44, joutui käymään läpi melkoisen muodonmuutoksen maskeerauksessa tulevan elokuvan roolia varten. Nainen nähdään pääroolissa elokuvassa The Eyes of Tammy Faye, joka kertoo evankelista Tammy Faye Bakkerin tarinan. Bakkerille tunnusomaista oli hyvin voimakas meikki. Chastain joutuikin istumaan meikkituolissa kuvauksia varten pahimmillaan seitsemän ja puolen tunnin ajan kerrallaan, kun meikkaajat muunsivat hänet Bakkeriksi. Meikin lisäksi muuntautumisessa käytettiin myös prosteettisia osia.

- Ihoni on varmaankin pysyvästi vaurioitunut tästä, Chastain sanoo Los Angeles Timesin haastattelussa.

Jessica Chastain Tammy Faye Bakkerin roolissa (kuva: AOP)

Nainen kertoo, että meikin laittaminen ja käyttäminen oli uuvuttavaa. Hän tunsi olonsa raskaaksi meikin alla ja pelkäsi, että tämä vaikuttaa kielteisesti hänen näyttelijänsuoritukseensa.

- Olin peloissani. Se oli kuin olisin mennyt pitkän matkan lennolle joka päivä. Koska meikin laittamiseen meni seitsemän ja puoli tuntia, sen pois saamiseen meni ainakin kaksi tuntia. Se huolestutti minua. Kun pääsin maskeerauksen jälkeen ensimmäisenä päivänä kuvauspaikalle, tunsin, ettei minulla ollut enää energiaa jäljellä, ja hahmoni olisi tarkoitus olla hyvin energinen, Chastain sanoo.

Tammy Faye Bakker oli yhdysvaltalainen evankelista, joka esiintyi muun muassa suositussa The PTL Club -ohjelmassa, jonka hän perusti yhdessä silloisen aviomiehensä Jim Bakkerin kanssa. Parin kristillinen imperiumi alkoi murentua, kun Jim Bakker tuomittiin vankeuteen petoksista 1980-luvun lopussa. Pari erosi vuonna 1992. Tammy Faye Bakker menehtyi vuonna 2007 syöpään 65-vuotiaana.

Jim Bakkerin roolissa nähdään Andrew Garfield. (kuva: AOP)

Jessica Chastain on nähty aiemmin muun muassa elokuvissa Piiat, Zero Dark Thirty ja Se: Toinen luku. The Eyes of Tammy Faye tulee ensi-iltaan syyskuussa.

Lue myös: Jessica Chastain sekoitetaan jatkuvasti näyttelijäkollegaan - kyllästyi ja kuittasi terävästi somessa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat