Kuva: Youtube

Vuosikymmenten odotus on ohi, ABBA tekee paluun ensi viikolla - uutta musiikkia 39 vuoden jälkeen

26.08.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uusia kappaleita on tulossa jopa enemmän kuin alunperin lupailtiin.

Yksi musiikkialan odotetuimmista paluista tapahtuu jo ensi viikolla, kun vuosikymmeniksi hiljennyt ABBA tekee paluun ja julkaisee uutta musiikkia 39 vuotta edellisen studioalbuminsa jälkeen. Julkaisupäivä uudelle musiikille on ensi viikon perjantaina 3. syyskuuta. Uusia kappaleita on luvassa jopa enemmän kuin alunperin lupailtiin. 

The Sun -lehden mukaan yhtye ei ole myöskään haudannut koronapandemian vuoksi lykkäytynyttä hologrammi-showtaan. He suunnittelevat ABBA Voyage (suom. ABBA Matka) -projektia, jossa heidän nuoremmat itsensä esittävät lavalla hologrammeina yhtyeen kappaleita. Esitys tulee seuraamaan uuden musiikin julkaisua ja ensi-illan on kerrotusti määrä olla ensi kuussa Lontoossa. Lähde kertoo myös kaikkien yhtyeen jäsenten tulevan olemaan paikalla esityksen ensi-illassa. 

- Esitys tulee näyttämään Abba-hologrammit esiintymässä ja puhumassa yleisölle. Katsojille se tulee olemaan kuin askeleen taakse päin ottaminen ajassa, lähde kuvailee The Sunille.

Agnetha Fältskogin, 71, Anni-Frid Lyngstadin, 75, Benny Anderssonin, 74, ja Björn Ulvaeuksen, 76, muodostama yhtye hajosi vuonna 1982 ja lopetti ollessaan yhä uransa huipulla. 

Lue myös: Mamma mia! -musikaali saanee kolmannen osan - "Tarkoituksena on tehdä trilogia"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat