Kuva: AOP

Dynastia-tähti Michael Nader on kuollut - sai syöpädiagnoosinsa vain reilu viikko ennen kuolemaa

26.08.2021 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Michael Nader menehtyi kotonaan 76-vuotiaana.

Dynastia-sarjasta tunnettu Michael Nader on kuollut. Mies oli kuollessaan 76-vuotias. Miehen vaimo Jodi Lister vahvistaa asian Michael Fairman TV:lle ja kertoo, että kuolinsyy oli syöpä, jolle ei ollut hoitoa.

- Raskain mielin joudun jakamaan uutisen rakkaan Michaelini poismenosta, Lister kertoo julkaisulle.

- Hän oli kaunis ja kiehtova mies, joka oli monella tavalla lahjakas. Kaipaan häntä ikuisesti, Lister jatkaa.

Naderin kerrotaan kuolleen maanantaina kotonaan Kaliforniassa.

Michael Nader näytteli Dex Dexteriä Dynastia-sarjassa vuosina 1983–1989. Naderin näyttelemällä hahmolla oli muun muassa muistettava romanssi Joan Collinsin esittämän Alexis Carringtonin kanssa.

Jodi Lister kertoo Facebookissa, että hänen miehensä sai syöpädiagnoosin vain kymmenen päivää ennen kuolemaansa. Nainen kertoo, että Nader sai diagnoosinsa perjantaina 13. päivä.

”Hänen kuolemansa ja diagnoosinsa oli yhtäkkinen ja yllättävä, enkä ole koskaan tuntenut niin paljon tuskaa kuin katsoessani, miten sielunkumppanini kuolee silmieni edessä”, Lister kirjoittaa Metro-julkaisun mukaan.

Nader kärsi aiemmin päihderiippuvuuksista, mutta uskotaan, että hän pysytteli kuivilla suurimman osan viimeisimmästä kahdesta vuosikymmenestä. Näyttelijä oli ennen kuolemaansa työstänyt elämäkertakirjaa, jossa hän käsitteli riippuvuuskokemuksiaan.

Lue myös: Salkkarit-näyttelijän äiti menehtyi sairauteen, jota roolihahmokin sairastaa - "Otin sen haasteena"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat