Kuva: AOP

Halsey avautui raskausajastaan: "Minua kohdeltiin kuin teiniäitiä"

28.08.2021 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Halsey sai esikoisensa heinäkuussa.

Halsey, 26, sai esikoisensa puolisonsa Alev Aydinin kanssa kuluvan vuoden heinäkuussa. Pieni tulokas sai nimekseen Ender Ridley Aydin.

Tuoreessa haastattelussa Halsey on käynyt rehellisesti läpi raskausaikaansa. Naisen mukaan hän koki julkisen raskauden todella vaikeaksi.

- Olen 26-vuotias nainen, joka yritti pitkään lasta. Koin, että olen päässyt urallani hyvään pisteeseen, olen taloudellisesti riippumaton muista, joten tiesin, että nyt on oikea aika, hän kertoo.

Halseyn mukaan julkisuudessa hän kohdeltiin kuitenkin usein kuin teiniäitiä. Kommenttia tuli hänen iästään, siitä että hänen kannattaisi vielä keskittyä uraansa ja siitä, ettei hän ole naimisissa. 

- Tämä kaikki laukaisi uudelleen ne kaikki häpeän tunteet, joita koin nuorempana. Hämmennyin kovasti siitä, että ihmisillä oli moisia mielipiteitä minusta. 

Halseyn mukaan asialla on myös kääntöpuoli. Jos hän olisi odottanut, olisi myöhemmin varmasti surkuteltu sitä, miten hän teki vain kovasti töitä eikä koskaan perustanut perhettä.

- Päätin, että muiden mielipiteellä ei ole väliä. Teen sen mitä haluan tehdä. Minulle tämä oli todella tärkeää, hän toteaa.

Raskausaikanaan Halsey piti taukoa myös sosiaalisesta mediasta. Syy oli se, että hän halusi tuon ajan elämästä kuuluvan vain hänelle ja hänen miehelleen. 

- Minun piti tehdä se päätös. Olin ollut kuusi vuotta sosiaalisessa mediassa kuin avoin kirja. Tämän piti olla vain minulle. Päätin, että en halua sosiaalisen median stressaavan minua tai aiheuttavan minulle surua. Se kaikki ei enää olisi vaikuttanut vain minuun, sillä sisälläni oli uusi elämä. 

Lue myös: Halsey julkaisi rehellisen kuvan synnytyksen jälkeisestä kropasta - fanit ihastuivat

Lue myös: Halseyn tulevan albumin kansi pyrkii normalisoimaan rintaruokintaa - katso upea kuva

Lähde: Et Online

Kilpailut

Uusimmat