Kuva: AOP

Scott Disick turhautui Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hellästä hetkestä - viesti julki

01.09.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kourtney Kardashianin toinen eksä oli saanut tarpeekseen Disickin viestistä ja jakanut sen julkisesti.

Scott Disick, 38, ei ole selvästikään tyytyväinen siihen, että Kourtney Kardashian, 42, seurustelee rumpali Travis Barkerin, 45, kanssa.

Kardashian ja Barker viettävät tällä hetkellä romanttista laatuaikaa Venetsiassa Italiassa ja tämä oli saanut Disickin tolaltaan. Mies oli hakenut tukea Kardashianin toiselta eksältä, Younes Bendjimalta, jonka kanssa Kardashian deittaili vuosina 2016-2018.

"Onko tämä nainen kunnossa? Mitä ihmettä tämä on? Keskellä Italiaa...", Disick oli kirjoittanut Bendjimalle. Disick oli viitannut paparazzikuvaan, jossa Kardashian ja Barker pussailevat julkisesti.

Travis Barker ja Kourtney Kardashian suutelevat Italiassa. (kuva: AOP)

Bendjima oli vastannut Disickille, että haluaa Kardashianin olevan onnellinen eikä välitä muusta. Hän oli myös sen verran turhautunut Disickin yksityisviestiin, että oli päättänyt jakaa sen julkisesti Instagram-tarinoissaan.

"En voinut hävittää tätä. Hän on tehnyt tätä liian kauan ja olen väsynyt olemaan hiljaa", Bendjima kirjoitti.

Disick on usein kertonut olevansa hyvin mustasukkainen Kardashianista.

- En oikestaan halua nähdä sinua muiden miesten kanssa. Se häiritsee minua todella paljon. Se sattuu niin paljon, kun olet jonkun muun kanssa, Disick sanoi eksälleen viime vuonna kuvatussa Keeping Up With The Kardashians -sarjassa.

Tällä hetkellä mies seurustelee malli Amelia Hamlinin, 20, kanssa. Disick ja Kardashian erosivat vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lue myös: Scott Disick sai mustasukkaisuuskohtauksen Kourtney Kardashianista - "Sattuu todella paljon"

Lue myös: Kourtney Kardashian halusi suojella suhdettaan - Khloé Kardashian turhautui

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat