Kuva: AOP

Tänään Suomen-tv-ensi-illassa herkkua Fast & Furious -faneille - suosikkihahmot spin off -leffassa

10.09.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw -elokuvassa Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin esittämät hahmot lyöttäytyvät yhteen.

Tänään Suomen-tv-ensi-illassa nähdään elokuva Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Kyseessä on spin off -elokuva megasuosituksi nousseelle Fast & Furious -elokuvien sarjalle. Elokuva tuli ensi-iltaan vuonna 2019. Leffassa nähdään elokuvasarjan tutut ja suositut hahmot Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ja Deckard Shaw (Jason Statham).

Hobbs & Shaw -elokuvassa oikeudenpalvelija Hobbs ja lain hämärämmällä puolella toimiva Shaw joutuvat yhdistämään voimansa, kun geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton Lore (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen. Koko ihmiskunta on uhattuna, ja Hobbsin ja Shaw’n epätodennäköinen yhteistyö voi olla avain pelastukseen.

Komediallisen toimintaelokuvan on ohjannut David Leitch, joka aiemmin oli hankkinut kannuksiaan esimerkiksi ohjaamalla Deadpool 2 - ja John Wick -elokuvat.

Hobbs & Shaw -elokuva on ensimmäinen Fast & Furious -elokuvasarjan spin off -elokuva. Leffa pärjäsi hyvin lippuluukuilla, sillä se tuotti maailmanlaajuisesti yli 640 miljoonaa euroa.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
TV5
klo 21.00

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson nauroi Vin Dieselin kommentille - näyttelijä tuskin palaa F&F-elokuviin

Lue myös: Nyt myös Dwayne Johnson reagoi kaksoisolentonsa kuvaan - esitti samalla toiveen

Lähde: Box Office Mojo

Kilpailut

Uusimmat