Kuva: AOP

Dwayne "The Rock" Johnson nauroi Vin Dieselin kommentille - näyttelijä tuskin palaa F&F-elokuviin

28.07.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vin Dieselin ja Dwayne Johnsonin välillä on kuohunut jo vuosia.

Dwayne "The Rock" Johnson, 49, tuskin enää palaa Fast & Furious -elokuvasarjaan. Mies nimittäin toivotti hyvää jatkoa elokuvasarjan tekijöille tuoreessa haastattelussa.

Fast & Furious -elokuvien tuottaja ja päätähti Vin Diesel ja Dwayne Johnson olivat pitkään huonoissa väleissä. Miehet muun muassa pidettiin tarkoituksella erillään Fast & Furious 8 -elokuvan lehdistötilaisuuksissa ja samaan aikaan Johnson haukkui Instagramissa miespuolista näyttelijää, jota hän ei kuitenkaan nimennyt.

Diesel oli tuoreessa Men´s Health -julkaisun haastattelussa sanonut, että Johnsonin kehuttu näyttelijätyö oli paljon Dieselin antaman "rankan rakkauden" tulos, sillä hän puski näyttelijöitä rajulla tavalla eteenpäin. Johnson vastasi The Hollywood Reporterille vastikään, että oli nauranut kyseiselle kommentille.

- Nauroin ja nauroin kovasti. Luulen, että kaikki nauroivat. Ja jätän tämän tähän. Toivon heille kaikkea hyvää uuden elokuvan ja tulevien elokuvien kanssa, mitkä he tulevat tekemään ilman minua, Johnson kommentoi.

Vielä ei kuitenkaan tiedetä, aikooko Johnson näytellä Fast & Furiousien spin off -elokuvissa, kuten hän teki Hobbs & Shaw -leffassa.

Johnson näyttelee seuraavaksi pääosia muun muassa Disneyn Jungle Cruise -elokuvassa sekä DC:n supersankariseikkailussa Black Adam.

Lue myös: Miksi Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin? 'Kyse oli kovasta rakkaudesta'

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson ahtautui lasten leikkipaikan laitteeseen - kuva nauratti faneja

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat