Kuva: All Over Press

Machine Gun Kelly haastettiin oikeuteen - syytetään pahoinpitelystä

14.09.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime kuussa Machine Gun Kelly oli käynyt oikeusdokumenttien mukaan käsiksi John Martin Tilli -nimiseen parkkihallivalvojaan.

Räppäri-näyttelijä Machine Gun Kelly, 31, oli viime kuussa ollut kuvaamassa elokuvaa työryhmänsä kanssa ja nyt erään kuvauspäivän vuoksi räppäri on haastettu oikeuteen.

John Martin Tilli, 49, oli nimittäin ollut valvomassa parkkihallia, jossa Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, ja hänen ryhmänsä oli ollut kuvaamassa. Tilli oli huomannut joukon ja kysynyt heiltä, onko paikkaan olemassa kuvauslupaa.

Lupaa ei ollut ja Tilli oli pyytänyt joukkoa poistumaan, mutta Machine Gun Kelly oli tuohtunut tilanteesta ja käynyt käsiksi valvojaan. Räppäri oli muun muassa työntänyt miestä rajusti ja samalla räppärin työntekijät olivat kerääntyneet rinkiin Tillin ympärille ja jatkaneet valvojan häiritsemistä.

Oikeusdokumenttien mukaan syyt haasteelle ovat muun muassa päällekarkaus ja pahoinpitely. Tilli oli omien sanojen mukaan ollut tilanteesta kauhuissaan.

MGK kuitenkin kiistää, että pahoinpitelyä olisi tapahtunut, ja TMZ-julkaisun haastatteleman lähteen mukaan kontaktia ei paikan päällä otettu, vaan räppäri oli ainoastaan huutanut Tillille.

Lue myös: Vapaaottelija Conor McGregor raivostui Machine Gun Kellylle punaisella matolla - tilanne säikäytti Megan Foxin

Lue myös: Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn keskustelu herätti fanien mielikuvituksen - "Internet räjähti"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat