Kuva: All Over Press

Vapaaottelija Conor McGregor raivostui Machine Gun Kellylle punaisella matolla - tilanne säikäytti Megan Foxin

13.09.2021 10:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Turvamiehet ja muut sivulliset onnistuivat estämään fyysisen yhteenoton punaisella matolla ja tilanne saatiin rauhoitettua, kun Machine Gun Kelly ja Megan Fox ohjattiin pois paikalta.

MTV Video Music Awards -gaalassa nähtiin tänä vuonna julkinen yhteenotto, kun muusikko Machine Gun Kelly, 31, ja vapaaottelija Conor McGregor, 33, ajautuivat keskelle kiihkeää sanaharkkaa ennen gaalatilaisuuden alkua. Tilanne taltioitui kuviin, tietenkin, kun ympärillä oli kymmeniä valokuvaajia.

Silminnäkijät ovat kertoneet, että McGregor ja MGK "vaihtoivat muutamia sanoja" punaisella matolla ennen kuin vapaaottelija tulistui ja yritti päästä muusikkoon käsiksi. Kaksikon välissä oli useita turvamiehiä ja sivullisia, jotka lopulta estivät fyysisen yhteenoton punaisella matolla.

Katso kuvia tilanteesta alapuolelta.

(kuva: All Over Press)

Välikohtauksen jälkeen McGregor kommentoi ET Onlinen haastattelussa, että hänen ja MGK:n välillä "ei tapahtunut mitään".

- En tiedä, hän vain ilmestyi paikalle, McGregor kommentoi.

- Minä tappelen vain oikeiden ottelijoiden kanssa. Sellaisten, jotka osaavat oikeasti tapella, jos tiedät mitä tarkoitan. En todellakaan tappele pienten, tylsien räppäripoikien kanssa. En edes tunne koko tyyppiä. En tiedä hänestä mitään, paitsi sen, että hän on Megan Foxin kanssa.

Silminnäkijät ovat myös kuvanneet sivusta videon tapahtuneesta. Sivullisten kuvaaman videon loppupuolella nähdään, kuinka selvästi tapahtuneesta säikähtänyt Megan Fox ohjataan pois paikalta, perässään sanaharkkaan osallistunut MGK. Fox selkeästi yrittää rauhoitella poikaystäväänsä sivussa.

Katso video alapuolelta tai täältä.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly ilmoittivat, etteivät saavu punaiselle matolle kuvattavaksi, mikäli McGregor on läsnä. Myöhemmin he kävivät poseeraamassa valokuvaajille, kun McGregor oli poistunut. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Haukkuiko Machine Gun Kelly tähdittämäänsä elokuvaa? Erikoinen kirjoitus hämmensi fanit

Lue myös: Megan Fox ja Machine Gun Kelly kokeilivat Madventures-ohjelmasta tuttua huumaavaa juomaa

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat