Kuva: AOP

Nicki Minaj jätti Met-gaalan väliin koronarokotteen vuoksi - kommentti aiheutti närää somessa

14.09.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Met-gaalaa juhlittiin eilen.

Räppäri Nicki Minaj, 38, jätti eilen järjestetyn Met-gaalan väliin koronarokotteen vuoksi. Tietojen mukaan ehtona paikalle pääsyyn oli sairastettu korona tai otettu rokote, jota Minaj ei omien sanojensa mukaan ole ottanut.

Hän julkaisi Twitterissä kannanottonsa aiheeseen liittyen, ja totesi, ettei aio ottaa rokotetta gaalan takia. 

"He haluavat, että otat rokotteen Met-gaalan takia. Jos otan rokotteen, en tee sitä Met-gaalan vuoksi. Sen aika on sitten, kun olen tehnyt lisätutkimuksia aiheen tiimoilta ja juuri sitä teen nyt. Siihen saakka rakkaani, pysykää turvassa. Käyttäkää maskeja ja pitäkää kahden metrin turvavälit." Minaj kertoi julkaisemassaan twiitissä.

Naisen lausunto ei ole saanut sosiaalisessa mediassa aikaan pelkästään innostuneita reaktioita. Närää on aiheuttanut etenkin naisen kommentti siitä, että hän on tekemässä asian tiimoilta tutkimusta. 

"Anteeksi nyt vain, mutta tutkijat ovat tehneet jo tutkimuksia. He ovat huomattavasti fiksumpia tämän suhteen, toisin kuin minä ja sinä."

"Rokote on turvallinen. Tähän mennessä se on saanut yli 170 miljoonaa ihmistä ja he ovat kunnossa. Rokotteilla ei ole pitkäaikaisia sivuvaikutuksia. Lopeta tutkiminen ja kuuntele ammattilaisia."

"Nicki, rakastan sinua, mutta olet väärässä. Rokote suojaa vakavalta koronataudilta hyvin. Luota siis ammattilaisiin."

"Jos et ole tutkijat, et voi tehdä omia tutkimuksia."

FirstPostin mukaan Met-gaalassa nähtiin lukuisia varotoimenpiteitä. Vieraita oli tavanomaista vähemmän, turvaväleistä pidettiin huolta, maskin käyttöä suositeltiin muualla kuin punaisella matolla ja ruokaillessa ja vierailta odotettiin todistusta rokotteesta tai sairastetusta koronasta. 

Lue myös: "Nicki Minaj oli kamala ämmä" - Lentokenttätyöntekijä paljastaa kohtaamisensa julkkisten kanssa

Lue myös: Video Nicki Minajin vauvasta hurmasi somen - "Hän on kuin karhun poikanen!"

Lähteet: Indy100, FirstPost

Kilpailut

Uusimmat