Kuva: AOP

Ed Sheeran -hahmot hämmentävät Helsingissä - lue, mistä oikein on kysymys

17.09.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ed Sheeran saapuu Helsingin Olympiastadionille 20. elokuuta vuonna 2022.

Ed Sheeran käynnistää keväällä Eurooppaa halkovan + - = ÷ x Tour-kiertueensa. Suomeen mies saapuu elokuussa ja nousee lavalle Helsingin Olympiastadionilla 20. elokuuta 2022. Sheeran on ensimmäinen remontoidulle Olympiastadionille toistaiseksi julkaistu ulkomainen esiintyjä.

Monet helsinkiläiset ovat saattaneet tänään perjantaina 17. syyskuuta hieraista silmiään, kun katukuvaan on ilmestynyt Ed Sheeran -hahmoja. Hahmot ovat mukavalla asialla, sillä niiden kautta on mahdollisuus voittaa lippuja tulevalle Helsingin keikalle.

Bongaa Ed Sheeran -hahmot Helsingin keskustassa ja jaa kuva näkemästäsi Instagramissa tai Facebookissa. Tägää kuvaan mukaan Radio Nova sekä hästägit #edsinki2022 #radionova ja olet mukana kilpailussa.

Myös NRJ jakaa liput yhdelle onnekkalle, joka löytää Ed Sheeran -hahmot Helsingin katukuvasta kello 14 alkaen, kertoo tästä omassa somessaan ja tägää NRJ:n (nrjfi) postaukseen.

Ed Sheeran -hahmot on mahdollista nähdä tänään perjantaina Helsingissä. (kuva: Bauer Media)

Tulevalla kiertueella kuullaan lokakuussa ilmestyvän =-albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä ja koetaan Ed Sheeranin täysin uusi konserttituotanto keskelle yleisöä sijoittuvalta ainutlaatuiselta 360-lavalta.

Liput keikalle tulevat myyntiin 25. syyskuuta Lippukaupassa.

Voice.fi, Radio Nova ja NRJ ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Radio Novan uutislähetys keskeytyi yllättäen - syynä supertähden keikkailmoitus

Kilpailut

Uusimmat