Kuva: AOP / Matti Matikainen

IS: Krista Siegfridsin huikea TTK-tanssi alkoi vastoinkäymisellä: "Ihme, että saimme tanssittua loppuun"

20.09.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfridsin puku repesi heti alkumetreillä, mutta lopulta nainen sai täydet pisteet tanssiparinsa Anssi Heikkilän kanssa.

Krista Siegfrids, 35, sai tanssiparinsa Anssi Heikkilän kanssa tuomaristolta täyden kymppirivistön sunnuntai-illan Tanssii tähtien kanssa -jaksossa. Pari tanssi sähäkän salsan Gloria Estefanin Conga-kappaleen tahdissa.

Vasta tanssin jälkeen yleisölle kävi lähetyksessä ilmi, että Siegfridsin puvustukselle oli käynyt tanssin aikana köpelösti. Sekä naisen kenkä että tanssiasu olivat hajonneet kesken tanssin. Ilta-Sanomat kertoo, että jo tanssin alkupuolella Siegfridsin pinkki asu ratkesi takaa ja oli vähällä pudota naisen päältä tanssin aikana.

- Mietin asiaa hetken ja ajattelin, että ei hitto, ei tässä voi muutakaan tehdä kuin jatkaa. Show must go on – tippui asu sitten tai ei, Siegfrids sanoo IS:lle.

Lopun volttiosuudessa myös Siegfridsin kenkä sai kyytiä, kun siitä irtosi solki.

- No sehän napsahti siihen, kun tulin voltista alas. On ihme, että saimme tanssittua tanssin loppuun, Siegfrids toteaa IS:n haastattelussa.

Anssi Heikkilä ja Krista Siegfrids saivat huimat kehut tuomaristolta salsastaan. (kuva: AOP / Matti Matikainen)

Tanssipari kertoo, että lopun näyttävä voltti oli Siegfridsin oma idea. Siegfrids on iloinnut salsasta ja sen sisältämästä akrobaattisesta temppuilusta myös Instagramissa.

”Halusimme jälleen antaa jotain ekstraa yleisölle, joten lopussa on pieni temppu. Onneksi selviydyimme!” Siegfrids kirjoittaa.

Parin salsan voit katsoa alla olevasta päivityksestä. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Krista Siegfridsin minimekossa on kaikki kohdallaan - maailmantähdet luottavat samaan väritrendiin

Lue myös: Me Naiset: Krista Siegfrids ja Rutger-rakas kertovat ensikohtaamisestaan

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat