Kuva: AOP

Seth Rogenin koronakommentit harmistuttivat Emmy-gaalan tuottajan: "Työmme valui hukkaan"

23.09.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Seth Rogen vaikutti kyseenalaistavansa Emmy-gaalan puheessaan tapahtuman koronaturvallisuutta.

Muun muassa Paksuna- ja Pineapple Express - ohutta yläpilveä -elokuvista tunnettu näyttelijä Seth Rogen, 39, osallistui sunnuntaina televisioalan Emmy-gaalaan ja herätti huomiota puheellaan. Kun mies oli jakamassa illan ensimmäistä palkintoa, hän otti kantaa tilaisuuden koronavarotoimiin.

- Haluan ensiksi sanoa, että meitä on aivan liikaa täällä pienessä huoneessa. Mitä me oikein teemme? Meille sanottiin, että tapahtuma olisi ulkotiloissa. Se ei ole, meille valehdeltiin! Rogen sanoi.

On epäselvää, tarkoittiko Rogen kommenttinsa vitsiksi, mutta puhe nousi kuitenkin yhdeksi illan suurimmista puheenaiheista. Emmy-gaalan juontaja Cedric the Entertainer pyrki tyynnyttelemään ihmisiä myöhemmin lähetyksessä kertomalla, että tapahtumassa on noudatettu tarvittavia koronatoimia ja turvallisuussääntöjä. Emmy-gaala järjestettiin Los Angelesissa isossa teltassa, missä oli 500-600 ihmistä.

Nyt yksi Emmy-gaalan tuottajista Ian Stewart on ottanut kantaa Rogenin puheeseen Variety-lehden haastattelussa. Tuottaja on harmistunut miehen yllättävästä puheesta. Hänen mukaansa Rogen oli täysin tietoinen tapahtuman järjestelyistä ja koronaturvallisuudesta.

- Työskentelimme kuukausien ajan tehdäksemme siitä turvallisen tilan. Työskentelimme kaikkien terveysviranomaisten kanssa, Stewart sanoo.

Hänen mukaansa pöydät olivat asianmukaisella etäisyydellä toisistaan, kaikki paikalla olleet olivat rokotettuja ja yleisön jäsenet olivat saaneet negatiiviset koronatestitulokset.

- Hän [Rogen] oli myöskin harjoitellut. Hän tiesi, mistä oli kyse. Hänen puheensa tuntui harmillisen harhaanjohtavalta, Stewart sanoo.

- Tuntui, että kolmen kuukauden raskas työ ja lukuisat keskustelut turvallisuuden varmistamiseksi valuivat siinä hukkaan, Stewart jatkaa.

Rogenin puheen pääset katsomaan alta olevalta videolta.

Lue myös: Emmy-gaalassa kuultu voittopuhe kohautti pituudellaan - 'Tätä on valkoisen miehen etuoikeus'

Lue myös: Yksi asuste näkyi vahvasti Emmy-gaalan punaisella matolla - onko tässä syksyn suurin trendi?

Lähteet: Huffington Post, Variety

Kilpailut

Uusimmat