Kuva: AOP / Matti Matikainen

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen saavat lapsen - ilouutista varjostaa suuri suru

13.10.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Manuela Bosco kertoo, että hän on saanut kaksi keskenmenoa tänä vuonna.

Taiteilijapariskunta Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat lapsen. Bosco kertoo asiasta Instagram-päivityksessä.

”Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin”, Bosco kirjoittaa.

Kyseessä on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Boscolla ja Kilpeläisellä on molemmilla kaksi lasta aiemmista suhteistaan.

Bosco kertoo päivityksessä, että iloista raskausuutista varjostaa suru. Nainen kertoo saaneensa tänä vuonna kaksi keskenmenoa.

”Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema. Asia, joka on vienyt pimeille seuduille jonne ei ole ollut aikaisemmin pääsyä”, Bosco kirjoittaa.

Nainen kertoo, että keskenmenot ovat johdattaneet voimakkaiden negatiivisten tunteiden luo, mutta lopulta ne olivat myös puhdistavia ja opettavia kokemuksia. Bosco kirjoittaa, että haluaa kertoa asiasta avoimesti, jotta joku muu vastaavia kokemuksia läpikäynyt voisi saada toivoa ja rohkaisua.

Boscon koko päivityksen voit lukea alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen sävelsi kappaleen näkemästään unesta - "Maassa pyöri kuivattu hauen pää"

Lue myös: Tätäkö on todellisuus? Anssi Kela julkaisi Vain Elämää -kulisseista kuvan, joka herättää hilpeyttä

Kilpailut

Uusimmat