Kuva: AOP

Mila Kunis katuu yhtä lapselleen antamaa neuvoa - "Kasvatuksellinen epäonnistuminen"

20.10.2021 09:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat olleet toisinaan kasvatuksesta eri mieltä.

Näyttelijä Mila Kunis, 38, kertoo, että lastensa kasvattamisessa hän katuu yhtä seikkaa, jolle myös hänen miehensä ja perheen isä, näyttelijä Ashton Kutcher, 43, pudisteli päätään.

Pariskunnan vanhempi lapsi, Wyatt, 6, oli valitellut äidilleen, että esikoulussa toinen lapsi oli töninyt häntä. Kunisin reaktio oli ollut kysyä, tönikö tytär takaisin. Tytär vastasi kieltävästi ja näyttelijä-äiti ohjeisti lasta tönäisemään seuraavalla kerralla kiusaajaa takaisin ja puolustautumaan.

Kutcher puolestaan pudisteli päätään ja tyrmäsi kyseisen logiikan. Myös Kunis kertoo ymmärtävänsä jälkikäteen neuvonsa arveluttavuuden.

- Sanoisin, että se oli kasvatuksellinen epäonnistuminen, Kunis kuvailee.

Kunis kertoo samassa haastattelussa myös, että hänen tyttärensä muistuttaa vahvasti äitiään.

- Hän on minä. Hän on itsenäinen, kipakka ja uskomattoman älykäs. Se on ihana piirre aikuisella, mutta hyvin vaikeasti paimennettava lapsella, Kunis kuvailee esikoistaan.

Kunis ja Kutcher tapasivat That '70s Shown kuvauksissa ja menivät naimisiin vuonna 2015. Tyttärensä lisäksi heillä on myös poika, Dimitri, 4. Viime aikoina he ovat antaneet haastatteluja myös perheen hämmennystä herättäneistä peseytymistottumuksista. Jutun voit lukea täältä.

Lue myös: Mila Kunis kielsi Ashton Kutcherilta avaruusmatkan - katuu nyt päätöstään

Lue myös: Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin koti jakaa vahvasti someväen mielipiteet: "En tiedä mitä ajatella"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat