Kuva: AOP

Reese Witherspoonin ja Ryan Phillippen Deacon-poika täytti 18 vuotta - harvinainen perhekuva julki

25.10.2021 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisu on saanut osakseen runsaasti ihailua.

Reese Witherspoonin, 45, ja Ryan Phillippen, 47, Deacon-poika juhli muutama päivä sitten 18-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlan kunniaksi koko perhe oli kokoontunut yhteen. 

Muun muassa Phillippe julkaisi juhlahumusta hurmaavia perhekuvia. Otoksissa nähdään molemmat vanhemmat poikansa kanssa. Hymy on herkässä ja kaikki näyttävät silminnähden onnellisilta.

"Hyvää 18-vuotissyntymäpäivää upealle, fiksulle, lahjakkaalle ja välittävälle pojallemme. Olet todellinen valo tässä maailmassa, ja sinua rakastavat kaikki he, jotka sinut tuntevat. Olemme onnellisia, että saamme olla sinun vanhempasi. Minusta teimme aika hyvää työtä, Reese Witherspoon," Phillippe kirjoittaa julkaisussaan.

Julkaisu on kerännyt hurjasti tykkäyksiä sekä kommentteja. Pääset katsomaan sen alta, tai jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Witherspoonilla ja Phillippellä on myös 22-vuotias Ava-tytär. Hänen ja Reesen yhdennäköisyyttä on hämmästelty usein. Moni hieraisi myös silmiään sen jälkeen, kun kuva Avan poikaystävästä julkaistiin Instagramista. Nuorukaisessa on nimittäin hämmentävän paljon samaa kuin Phillippessä. Jutun aiheesta löydät täältä

Lue myös: Blondin kosto julkaistiin 20 vuotta sitten - faktat, joita et ehkä elokuvasta tiennyt

Lue myös: Lehdessä julkaistu pilakuva sai Reese Witherspoonin itkemään - "Se oli niin loukkaava"

Lue myös: Reese Witherspoon jakoi harvinaisen yhteiskuvan vanhimman tyttärensä kanssa - "Näytätte siskoilta"

Kilpailut

Uusimmat