Kuva: AOP

Tiesitkö? Frendien suosikkipari Ross ja Rachel melkein käsikirjoitettiin kuolemaan

25.10.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Frendejä seurasi spinoff-sarja Joey.

Komediasarja Frendien pyörittyä 10 tuotantokauden verran sai se vielä jatkokseen spinoff-sarjan Joey, joka käsitteli Matt Le Blancin, 54, näyttelemän Joey Tribbianin hahmon elämää.

Sarjaa esitettiin vuosina 2004-2006, mutta televisioyhtiö NBC peruutti kesken tuotannon sarjan viimeisten kahdeksan jakson tilauksen. Sarja oli kuitenkin kuvattava loppuun, vaikka oli tiedossa, ettei sitä tultaisi koskaan esittämään Yhdysvalloissa. Näiden jaksojen aikana käsikirjoittaja Matt Hubbard ajatteli toistuvasti kirjoittavansa sarjaan käänteen, jonka mukaan Jennifer Anistonin, 52, ja David Schwimmerin, 54, näyttelemä suosikkipari Ross ja Rachel olisivat kuolleet.

"Useita kertoja noiden jaksojen käsikirjoittamisen aikana, ehdotin että Joey ohimennen mainitsisi, että hänen vanhat ystävänsä Ross ja Rachel ovat kuolleet", Hubbard kirjoitti Twitter-tilillään.

Käsikirjoittajan radikaali idea ei kuitenkaan päätynyt toteutukseen. Toukokuussa 2021 julkaistiin HBO Max -suoratoistopalvelussa Frendien odotettu paluujakso, jossa näyttelijtä esiintyivät jälleen yhdessä.

Matt Le Blanc näytteli Joeyn roolia. (kuva: AOP)

Lue myös: Frendit-tähti James Michael Tyler on kuollut 59-vuotiaana

Lue myös: Tiesitkö? Kolme Jennifer Anistonin existä on esiintynyt näkyvissä rooleissa myös Frendeissä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat