Kuva: AOP

Frendit-tähti James Michael Tyler on kuollut 59-vuotiaana

25.10.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mies kertoi kesällä sairastuneensa eturauhassyöpään.

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijä James Michael Tyler on kuollut, kertoo muun muassa TMZ-julkaisu. Mies oli kuollessaan 59-vuotias.

Tietojen mukaan Tyler menehtyi kotonaan sunnuntaiaamuna.

"Maailma tunsi hänet Guntherinä, mutta hänen lähipiirinsä tunsi hänet näyttelijänä, muusikkona, syöpätietoisuuden levittäjänä sekä rakastavana aviomiehenä. Hän rakasti livemusiikkia ja hän löysi itsensä usein suunnittelemattomista seikkailuista. Kun hänet kerran tapasi, sai hänestä ikuisen ystävän", miehen lähipiiristä kerrotaan. 

Aiemmin tänä vuonna Tyler kertoi saaneensa diagnoosin eturauhassyövästä kolme vuotta sitten. Tylerin mukaan syöpä oli edennyt neljänteen asteeseen sekä levinnyt ympäri hänen kehoaan, kuten luihin ja selkärankaan ja halvaannuttanut hänen alaraajansa. 

- Minulla diagnosoitiin levinnyt eturauhassyöpä, joka on levinnyt luihin. Olen kamppaillut diagnoosin kanssa lähes kolmen vuoden ajan, hän kertoi haastattelussa.

Tyler muistetaan Guntherin roolistaan legendaarisessa Frendit-sarjassa. Aiemmin tänä vuonna julkaistuun Frendien paluujaksoon Tyler osallistui videoyhteyden kautta. 

Lue myös: Vuonna 2004 ennustettiin, miltä Frendit-tähdet näyttävät 2020-luvulla - pieleen meni ja pahasti

Lue myös: Frendien paluujakso sai sarjan tähdet itkemään - erityisesti yksi kollega yllätti Jennifer Anistonin

Lähde: TMZ

Uusimmat