Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Pippa Laukka näyttää kolajuoman vaikutuksista hurjan esimerkin Noora Louhimolle

27.10.2021 07:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tänään Olet mitä syöt -ohjelmassa Pippa Laukka auttaa laulaja Noora Louhimoa, joka tunnetaan Battle Beast -yhtyeestä.

Tänään Olet mitä syöt -ohjelmassa lääkäri Pippa Laukka auttaa Battle Beast -yhtyeestä tuttua laulajaa Noora Louhimoa, 32.

Louhimo elää aikataulutettua elämää kiertueiden, musiikkivideokuvausten ja ääntysten merkeissä. Itsestä huolehtiminen on jäänyt retuperälle ja Nooran ruokavalio koostuu kevytcolasta, kahvista ja pikaruoasta, joka toimii myös palkintona sekä lohdukkeena rankan työpäivän jälkeen. Vapaapäivinä Noora on skarppaa ja tekee terveellistä ruokaa sekä soimaa itseään kiireessä tehdyistä huonoista ravintovalinnoista.

Illan jaksossa Laukka muun muassa esittelee hurjan esimerkin siitä, mihin kolajuomat oikein pystyvät.

- Mulla olisi sulle vielä yksi juttu Noora, Laukka kertoo ja näyttää, mitä lakanan alla on. Sieltä löytyy 6,5 litraa kolajuomaa, eli saman verran, mitä Louhimolla kuluu viikossa.

- Tiesitkö, mitä kaikkea kolajuomalla voi oikein tehdä? Sillä voi esimerkiksi pyyhkiä töhryjä seinistä sekä putsata vessanpönttöä, Laukka pohjustaa ja nostaa tämän jälkeen ruostuneen sahan kolajuomasäiliöstä.

- Sillä voi poistaa myös ruostetta sahasta. Tämä saha on ollut kolajuomassa neljä päivää ja katso, miten puhdas se on. Oletko ajatellut, mitä kaikkea tämä juoma tekee kehollesi? Laukka jatkaa.

Olet mitä syöt

MTV3

Kello 20.00

Lue myös: Pippa Laukka menetti rakkaan lemmikkinsä - "Ahdisti niin, että henkeä salpasi"

Lue myös: Pippa Laukka ja aviomies Markku viettivät hääpäivää - suloinen yhteiskuva vuosien takaa julki

Kilpailut

Uusimmat