Kuva: AOP

Snoop Dogg pyysi anteeksi Eminemiltä - "Tein virheitä ja en ole täydellinen"

31.10.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Snoop Doggin ja Eminemin välit kylmenivät viime vuonna ja Eminem jopa räppäsi asiasta Zeus-kappaleella.

Räppärit Snoop Dogg, 50, ja Eminem, 49, tähdittävät vuoden 2022 Super Bowl -tapahtuman väliaikaa. Dogg kertoi The Breakfast Club -ohjelman haastattelussa, että räppäreiden välinen draama on ohi, sillä Snoop Dogg pyysi anteeksi kollegaltaan.

- En tiennyt, mistä puhuin, joten pyysin lausuntoani anteeksi häneltä. Tein virheitä ja en ole täydellinen. Olen vain Snoop Dogg, Dogg myönsi. 

- Rakastan Eminemiä, ja me rakastamme hip hop -musiikkia ja olemme kilpailuhenkisiä. Olemme myös oppineet arvostamaan toisiamme ja kävimme keskustelun siitä, millainen kunnioitus välillämme on ja miten puhumme toisistamme julkisuudessa.

Eminemin ja Snoop Doggin välit kylmenivät, kun Dogg sanoi viime vuonna, että hänen mielestään Eminem ei ole yksi kaikkien aikojen räppäreistä. Eminem piti kommenttia "epäkunnioittavana". 

Vuoden 2020 lopulla Eminem jopa räppäsi Snoop Doggista kappaleellaan Zeus.

"Yritän olla diplomaattinen, mutta viimeinen asia mitä tarvitsen, on Snoop haukkumassa minua", laulussa kuultiin vapaasti suomennettuna. 

Snoop Doggin ja Eminemin lisäksi seuraavassa Super Bowl -tapahtumassa esiintyvät muun muassa Mary J. BligeDr. Dre sekä Kendrick Lamar.

Kilpailut

Uusimmat