Kuva: YouTube / Lionsgate

Jättibudjetin scifi-elokuvassa maapallo on tuhoutumassa hurjalla tavalla - mukana huippunäyttelijät

03.11.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Roland Emmerichin ohjaamassa elokuvassa mystinen voima syöksee kuun kiertoradaltaan ja maapallo on vaarassa. Mutta mitä kuu lopulta pitää oikein sisällään?

Talvella valkokankailta seurataan ihmiskunnan taistelua lopullista tuhoa vastaan, kun Moonfall-elokuva julkaistaan 22. helmikuuta.

Moonfallissa seurataan valtavaa uhkaa, kun kuu syöksyy pois kiertoradaltaan mysteerisen voiman iskusta ja uhkaa tuhota koko maapallon. Lopulta astronautit lähtevät avaruuteen tutkimaan katastrofia ja selvittävät, että kuu ei todellakaan ole sellainen, jollaiseksi kaikki ovat sen kuvitelleet.

Elokuvaa tähdittävät Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña sekä Charlie Plummer. Ohjauksesta vastaa Roland Emmerich, joka on ohjannut myös leffat Independence Day - Maailmojen sota, Godzilla sekä The Day After Tomorrow

Moonfallin budjetiksi on arvioitu noin 150 miljoonaa dollaria, eli noin 130 miljoonaa euroa.

Elokuvastudio Lionsgate on julkaissut Moonfallista nyt tiivistunnelmaisen trailerin, jossa nähdään vilauksia mystisestä voimasta. Traileri on hetkessä kerännyt lähdes kaksi miljoonaa katselukertaa sekä valtavan määrän kommentteja.

"Jälleen yksi maailmanloppu Emmerichiltä. Pakkohan se on katsoa!"

"Huomaa kyllä, että rahassa ei olla säästelty. Näyttää nimittäin mahtavalta."

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Suomalainen UFO-tutkija paljastaa: "Scifi-elokuvissa on paljon oikeaa tietoa!"

Lue myös: Paranormal Activity -elokuvasarja sai uuden osan - monet katsojat tyrmäsivät

Suosittelemme

Uusimmat