Kuva: YouTube / Paramount

Paranormal Activity -elokuvasarja sai uuden osan - monet katsojat tyrmäsivät

02.11.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Paranormal Activity: Next of Kin on katsottavissa Paramount+-palvelussa.

Paranormal Activity on ollut yksi tämän vuosituhannen suurimmista kauhuelokuvailmiöistä. Vuonna 2007 alkanut elokuvasarja on tuottanut satoja miljoonia euroja maailmanlaajuisesti ja tänä vuonna elokuvasarja sai peräti seitsemännen osan Paranormal Activity: Next of Kin -leffan myötä.

Elokuva kertoo dokumenttielokuvantekijästä, joka tutustuu amissiyhteisöön. Lopulta yhteisön sisältä paljastuu synkkiä salaisuuksia ja karmivat tapahtumat piinaavat dokumenttikuvaajaa.

Käsikirjoituksesta vastaa aikaisemmistakin Paranormal Activity -elokuvista tuttu Christopher Landon ja pääosissa nähdään Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert, Henry Ayres-Brown sekä Tom Nowicki.

Paranormal Activity: Next of Kin ei ole saanut katsojilta innostunutta vastaanottoa ja arvosanat elokuvalle ovat olleet pääsääntöisesti matalia. Esimerkiksi Rotten Tomatoes -sivuston käyttäjät ovat antaneet elokuvalle pisteitä vain 22/100 ja IMDB-sivustolla yhteisarvosana katsojilta on 5,4/10.

"Tämä ei tunnu yhtään Paranormal Activityltä", täräytti eräs katsoja.

"Elokuva ei tuo oikeastaan mitään lisää, vaan tuntuu, että ohjaaja on halunnut mennä sieltä, missä aita on matalin", kommentoi toinen.

"Ihan viihdyttävä elokuva, mutta ei mikään mestariteos", kirjoitti kolmas. 

Paranormal Activity: Next of Kin on katsottavissa Paramount+-palvelussa. 

Elokuvan trailerin näet alta tai tästä. 

Lue myös: Menestynyt kauhuelokuvasarja saa jatkoa - mukana alkuperäistekijät

Lue myös: Paranormaali kauhusarja pian katsottavissa - Netflix jakoi hyytävän maistiaisen

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat