Kuva: AOP

Samanthan kohtaloa Sinkkuelämää-jatkossa spekuloidaan - tekijäpiiristä otetaan kantaa huhuun

06.11.2021 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kim Cattrallin puuttumista sarjasta on spekuloitu selitettävän hahmon kuolemalla.

Sinkkuelämää-sarjasta parhaillaan tekeillä olevassa jatko-osassa And Just Like That ei tulla näkemään yhtä pääosien esittäjistä, Kim Cattrallia, 65, ja hänen näyttelemäänsä hahmoa, ikonista Samantha Jonesia.

Suosikkihahmon puuttuminen onkin herättänyt paljon spekulaatiota hahmon kohtalosta ja Cattrallin poissaolo on pelätty selitettävän hahmon kuolemalla. Nyt sarjan tekijäpiiristä otetaan huhuihin kantaa. Lähde kertoo, että hahmon kohtalo jätetään avoimeksi siltä varalta, jos Cattrall haluaisi joskus palata rooliinsa.

Saman lähteen mukaan jatko-osa ei suinkaan jää yhteen kauteen.

- Ilmoitamme lopulta, että ohjelma saa toisen tuotantokauden. Tämä ei tule olemaan yksittäistapaus, tästä tulee sarja, lähde kuvailee.

Toisen tuotantokauden ilmestymisessä lähde arvelee kestävän kuitenkin jonkin aikaa, sillä yhtä pääosaa, Carrien hahmoa näyttelevä Sarah Jessica Parker, 56, on hyvin kiireinen. Lähde myös kertoo, että edessä on paljon työtä sen eteen, että Cattrall saataisiin suostuteltua palaamaan. Cattrallin poisjäännin taustalla on arveltu olevan muun muassa hänen ja Parkerin kehnot välit.

- Me kaikki ikävöimme Kimiä ja toivomme hänen palaavan toiselle tuotantokaudelle - ovi ei koskaan sulkeudu häneltä, hän on tärkeä osa tarinaa, lähde kertoo.

Lue myös: Carriella onkin Sinkkuelämää-jatko-osassa uusi mies! Katso ensimmäiset kuvat

Lue myös: Sinkkuelämää-jatkosta liikkuu hurjia huhuja - kuoleeko yksi päähenkilöistä heti sarjan alussa?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat