Kuva: AOP

Ryan Reynolds paljastaa syyn sille, miksi haluaa pitää taukoa näyttelemisestä

06.11.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reynolds ilmoitti viime kuussa, että haluaa nyt jäädä tauolle elokuvien teosta.

Näyttelijä Ryan Reynolds, 45, ilmoitti viime kuussa, että aikoo jäädä tauolle elokuvien tekemisestä, kun sai valmiiksi jouluteemaisen Spirited-musikaalielokuvan kuvaukset. 

"Olen laulanut, tanssinut ja näytellyt Will Ferrellin kanssa ja tämä on ollut unelmien täyttymys. Ja kyseessä on myös toinen elokuva, jonka olen tehnyt yhdessä mahtavan Octavia Spencerin kanssa", Reynolds kirjoitti Twitter-sivullaan. 

"Nyt on hyvä aika ottaa pieni sapattivapaa elokuvien tekemisestä. Tulen kaipaamaan jokaista sekuntia, jonka olen viettänyt tämän mahtavan työryhmän kanssa", mies jatkoi. 

Reynolds ei missään vaiheessa paljastanut syytä sille, miksi haluaa pitää sapattivapaan. Nyt mies on kuitenkin kertonut The Hollywood Reporter -julkaisulle, että kyse on perheestä.

- Haluan raivata tilaa, että voin viettää aikaa perheeni kanssa. Tiedättehän, että aika on sellaista, jota ei koskaan saa takaisin, Reynolds kommentoi.

Reynolds on näyttelijätyönsä lisäksi ollut paljon mukana myös erilaisissa liiketoimissa. Viime vuonna Reynolds myi omistamansa American Aviation Gin -ginijuomabrändin 610 miljoonalla dollarilla, eli noin 510,8 miljoonalla eurolla.

Reynolds ja hänen vaimonsa, näyttelijä Blake Lively, menivät naimisiin vuonna 2012. Avioparilla on kolme yhteistä lasta: James, Inez, ja Betty

Uusin Reynoldsin tähdittämä elokuva, Free Guy, julkaistiin elokuussa.  Free Guyssa Reynolds esittää miestä, joka huomaa olevansa yksi videopelin hahmoista. Lopulta hän päättää alkaa supersankariksi ja käsikirjoittaa maailman täysin uudelleen

Lue myös: Blake Lively iski Ryan Reynoldsin julkaisuun ja fanit riemastuivat: "Trollausta parhaimmillaan"

Lue myös: Ryan Reynolds täytti vuosia - Hugh Jackman kuittaili ystävälleen

Lue myös: Ryan Reynolds ylisti Blake Livelyä puheessaan - kiitospuhe päättyi vitsiin

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat