Kuva: Eeva Helenius

MTV: Mikko Parikka juontaa ikonista deittailuohjelmaa - "En ole ilkeä tai tiukka"

11.11.2021 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mikko Parikka juontaa Bachelor Suomi -ohjelmaa, joka julkaistaan maaliskuussa MTV3-kanavalla. MTV:n haastattelussa mies kertoo, että haluaa olla roolissaan oma itsensä.

Kevät 2022 tulee tihkumaan romantiikkaa, kun ikoninen deittailuohjelma Bachelor valtaa katsojien televisioruudut Suomessa. Tällä kertaa rakkautta etsii kolmekymppinen sinkkumies, joka on enemmän kuin valmis sitoutumaan

Ohjelman juontaa Mikko Parikka, 32, joka tunnetaan Salatut elämät -sarjasta sekä sosiaalisen median vaikuttajana. Juontajan rooli on Parikalle ensimmäinen laatuaan.

- Olen juontanut joskus Salkkareiden YouTube-lähetyksiä, mutta tällaisessa mittakaavassa en ole koskaan tällaista tehnyt, Parikka kertoo MTV Uutisten haastattelussa. 

Parikka haluaa olla juontajana oma itsensä.

- En ole juontajana esimerkiksi tiukka tai ilkeä. Formaatti on maailmanlaajuinen, joten se on tarkkaan määrätty, minkälainen se on. Varmasti tuotanto ja kanava tiesivät, minkälaista juontajaa hakevat, mies jatkaa. 

Bachelor Suomi -sarja kuvattiin Kreikassa Rodoksen saarella ja kuvaukset veivät aikaa hieman yli neljä viikkoa. Myös Parikan perhe oli välillä mukana saarella.

- Reissu ja työrupeama oli kokonaisuudessaan kiva ja antoisa. Pääsi pitkästä aikaa ulkomaille ja lämpimään. Päivät olivat välillä todella pitkiä.

Mikko Parikka on naimisissa Sara Parikan kanssa ja he tapasivat Salatut elämät -sarjan kuvauksissa. Pariskunnalla on kolme lasta ja he asuvat Espoossa.

Bachelor Suomi alkaa maaliskuussa MTV3-kanavalla.

Lue myös: Mikko Parikka julkaisi kuvia Salkkareiden kulisseista - seuraaja vertasi ulkonäköä Duudsoniin

Lue myös: Aviopari Mikko ja Sara Parikka tapasivat Salkkareissa - toinen heistä vastusteli suhdetta aluksi

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat