Kuva: AOP

Simpsonit-käsikirjoittaja väläyttää, miten sarja voisi loppua

15.11.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Simpsoneiden pääkäsikirjoittaja Al Jeanin mielestä sarja voisi päättyä siihen, mistä se alkoikin.

Simpsonit-animaatiosarjan pääkäsikirjoittaja Al Jean on puhunut siitä, miten sarja mahdollisesti päättyy aikanaan. Sarjaa on esitetty jo 33 kauden ajan, eikä loppua ole vielä näkyvissä. Jeanin mukaan sarja voisi loppua siihen, mistä se alkoikin.

- Ajattelen, että viimeisessä jaksossa perhe menisi takaisin ensimmäisen jakson joulujuhliin. Näin ollen koko sarja olisi jatkuva luuppi. Näin minä päättäisin sarjan, jos pitäisi, Jean sanoo.

Simpsoneiden ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa joulukuussa 1989. Jaksossa Simpsoneiden perhe osallistuu Springfieldin koulussa järjestettävään joulujuhlaan.

Al Jeanin mukaan sarjaa ei olla vielä kuitenkaan lopettamassa.

- Meillä menee todella hyvin Disney+-palvelussa Yhdysvalloissa, muualla Amerikoissa ja Isossa-Britanniassa. En usko, että kukaan tekijöistä ajattelisi, että nyt tämä pitää lopettaa, Jean sanoo.

Simpsoneista esitettiin juuri 700. jakso. Jean sanoo laskeskelleensa, että sarjaa pitäisi tehdä vielä 12 kauden verran, jotta sarjassa ylitettäisiin tuhannen jakson rajapyykki. Simpsonit on kaikkien aikojen pisimpään jatkunut yhdysvaltalainen primetime-sarja.

Lue myös: Simpsoneiden tuoreimman jakson sivuhahmo kerää ylistystä netissä - "Liikutuin"

Lue myös: Simpsoneiden aikakäsitys hämmentää - uuden jakson mukaan Marge oli lukiossa vuonna 2000

Lähteet: Metro, Distractify

Kilpailut

Uusimmat