Kuva: AOP

Kuningatar Elisabet raivostui BBC:lle - kuninkaallinen perhe uhkaa boikotilla kohudokumentin vuoksi

22.11.2021 11:15 - Roy Kokkonen

BBC:n uusi, prinssi Williamista ja prinssi Harrysta kertova dokumentti on aiheuttanut kohun jo ennen julkaisuaan. Kuningatar Elisabet uhkaa koko yleisradioyhtiötä boikotilla, koska kuninkaallisten ei ole annettu tarkistaa ohjelmaa etukäteen.

Ison-Britannian kuningatar Elisabet, 95, prinssi Charles, 73, ja prinssi William, 39, uhkaavat maansa yleisradioyhtiö BBC:tä boikotilla prinssi Harryn ja prinssi Williamin välirikosta kertovan dokumentin vuoksi. 

BBC ei ole antanut kuninkaallisen perheen nähdä The Princes And The Press -dokumenttia ennen kuin se näytetään televisiossa tänään.

Daily Mailin lähteen mukaan Elisabet on pahoittanut asiasta mielensä. Kuninkaalliset uhkaavat katkaisevansa kaiken yhteistyön BBC:n kanssa jos he eivät voi vastata dokumenttiin ennen sen julkaisemista.

- Se on aiheuttanut mielipahaa. He ovat yhtä mieltä siitä, että tämä ei ole reilua. Kukaan palatsista ei ole nähnyt sitä, lähde kertoo.

Uusi dokumentti käsittelee prinssi Williamin (vas.) ja prinssi Harryn välirikkoa. (kuva: AOP)

Lehden mukaan BBC ja kuninkaallisen perheen edustajat ovat tavanneet, mutta silti yhtiö aikoo näyttää dokumentin sellaisenaan. BBC:n mukaan uusi dokumentti laittaa veljesten välisen riidan kontekstiin. 

Aiemmin kuninkaallisille on tarjottu mahdollisuus tarkistaa heistä kertovat ohjelmat ja kommentoida niissä esitettäviä väitteitä. Heinäkuussa ITV-kanava poisti omasta ohjelmastaan kohdan, jossa prinssi Williamin työntekijöiden väitettiin vuotaneen prinssi Harryn mielenterveyttä koskevia tietoja medialle.

Lue myös: Prinssi Charles kommentoi kuningatar Elisabetin terveyttä: "Ei ole niin helppoa kuin ennen"

Lue myös: "Sitä ei pitäisi koskaan julkaista" - prinssi William vastustaa The Crownin tulevaa kohujaksoa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat