Kuva: AOP

"Sitä ei pitäisi koskaan julkaista" - prinssi William vastustaa The Crownin tulevaa kohujaksoa

26.10.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

The Crowni tekijät dramatisoivat tulevalle kaudelle prinsessa Dianan kohuhaastattelun.

Netflixin hittisarja The Crownin tekijät haluavat tulevalle tuotantokaudelle dramatisoida ja omistaa kokonaisen jakson edesmenneen prinsessa Dianan vuonna 1995 Panoramalle antamalle kohuhaastattelulle, jossa prinsessa kertoo avioliitostaan.

- Meitä oli avioliitossame kolme, joten siellä oli vähän ahdasta, prinsessan sanat haastattelussa jäivät elämään, kun hän kuvaili entisen miehensä prinssi Charlesin, 72, suhdetta herttuatar Camillaan, 74.

Dianan pojat prinssi William, 39, ja prinssi Harry, 36,  väittävät haastattelija Martin Bashirin juonineen ja huijanneen prinsessa Dianan paljastamaan haastattelussa asioita, jotka päätyivät pilaamaan hänen elämänsä ja edesauttaneen tapahtumaketjua, joka johti prinsessan kuolemaan. Prinssi William vastustaa jakson julkaisua tiukasti.

- Tämä Panoraman haastattelu ei pidä paikkaansa ja sitä ei pitäisi koskaan julkaista uudelleen. Se loi tehokkaasti valheellisen tarinan, jota on kaupallistettu yli neljännesvuosisadan ajan, prinssi William kritisoi jyrkästi.

Korkeassa asemassa oleva lähde kertoo, että The Crownin tekijät pitävät haastattelua juonen kannalta hyvin merkityksellisenä ja panostavat kyseiseen jaksoon miljoonia dollareita.

Hovin asioita käsittelevän Majesty Magazine -lehden päätoimittaja Ingrid Seward kommentoi jakson tuottavan suurta mielipahaa.

- Tästä aiheutuisi valtava pettymys ja prinssi Williamin ainoa suoja on olla katsomatta sitä, Seward arvioi.

Lue myös: Onko The Crown todella kuvattu Buckinghamin palatsissa? Totuus voi yllättää

Lue myös: Lähde paljastaa: The Crownin uudella kaudella nähdään suhde, jonka penkomista brittihovi ei hyväksy

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat