Kuva: AOP

Bachelor-tähti ajautui pohjalle yrittäessään tukahduttaa homoutensa - 'Olin vainoharhainen friikki'

01.12.2021 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Colton Underwood kertoo uudessa Netflix-sarjassaan, että oman seksuaalisuuden kieltäminen johti masennukseen.

Yhdysvaltojen Bachelor-sarjassa vuonna 2019 naisystävää etsinyt Colton Underwood, 29, kertoi aiemmin tänä vuonna olevansa homoseksuaali. Mieheltä on tulossa Netflixiin perjantaina oma dokumentaarinen sarja Coming Out Colton, jossa hän kertoo avoimesti tuntemuksistaan kaapista ulos tulemiseen liittyen.

Page Six uutisoi, että Underwood kertoo sarjassa muun muassa oman homoutensa kieltämisen sivuvaikutuksista.

- Tukahdutin omaa seksuaalisuuttani niin kovaa, että otin päivittäin lääkkeitä masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Se teki minusta vainoharhaisen friikin, Underwood sanoo.

Kun Underwood tuli kaapista ulos huhtikuussa televisiohaastattelussa, hän kertoi, että hän aiemmin vihasi itseään ja pakeni pitkään oman seksuaalisuutensa käsittelyä. Mies kertoo uutuussarjassaan, miten salaisuus hallitsi hänen elämäänsä.

- En luottanut kovinkaan moneen ihmiseen, ja yritin tehdä mitä vain suojellakseni salaisuuttani, Underwood sanoo.

Mies kertoo vajonneensa pohjalle ja ottaneensa paljon Xanax-tabletteja toiveenaan, ettei hän enää heräisi seuraavana päivänä. Xanax on yksi tuotenimi alpratsolaami-lääkeaineelle, joka kuuluu bentsodiatsepiineihin. Sitä käytetään muun muassa masennuksen ja paniikkihäiriön hoitoon. Underwoodin itsemurhayritys tapahtui sen jälkeen kun hän oli eronnut Bachelor-sarjasta löytämästään tyttöystävästä Cassie Randolphista.

Cassie Randolph ja Colton Underwood (kuva: AOP)

- Olin aivan sekaisin. Menetin järkeni. Tein ja sanoin asioita, joista en ole ylpeä, Underwood muistelee.

Parin ero oli myrskyisä, ja Randolph haki eron jälkeen miehelle lähestymiskieltoa ja syytti tätä häirinnästä ja vainoamisesta. Hän kuitenkin pyysi myöhemmin poliisia lopettamaan tutkinnan asiasta. Underwood tähdentää Netflix-sarjassaan, että ei yritä oikeuttaa tekemiään virheitä millään verukkeilla.

- Mokasin pahasti. Tein virheitä, ja otan niistä täyden vastuun.

Jos kärsit itsetuhoisista ajatuksista, voit olla yhteydessä esimerkiksi Mieli ry:n kriisipuhelimeen, joka päivystää 24 tuntia vuorokaudessa numerossa 09 2525 0111.

Lue myös: Bachelor-tähti tuli kaapista ulos - sitten netissä lähti leviämään merkitsevä klippi ohjelmasta

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat