Kuva: AOP

Travis Barker sai kritiikkiä ulkonäöstään - vastasi napakasti takaisin

09.12.2021 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Travis Barkerin kehoa koristavat lukuisat tatuoinnit.

Travis Barker, 46, tunnetaan siitä, että hänen kehoaan peittävät lukuisat tatuoinnit. Kuvia on niin päässä, käsissä kuin vatsassakin, oikeastaan mies on niitä täynnä. Hiljattain hän julkaisi omalla Instagram-tilillään muutaman paidattoman kuvan, joissa iholle oleva taide pääsi hyvin esiin.

Kommentteja kuvan alle kertyi nopeasti erittäin paljon. Suurimmassa osassa hehkutettiin miehen tatuointeja, mutta toki mukana oli myös heitä, joita näky ei miellyttänyt.

"Tatuointisi näyttävät naurettavilta, Travis. Kun tulet vanhaksi, tulet varmasti katumaan," eräs kommentti muun muassa kuului.

Travis ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi napakasti takaisin.

"Kun minä olen vanhempi, vietän varmasti aikaa muiden tatuoitujen ihmisten kanssa ja näytän upealta. Mitä sinä aiot tehdä, kun näytät kuitenkin ihan samalta kuin muutkin vanhat ihmiset?", Barker kuittasi takaisin.

Julkaisun kommentteineen näet alta tai täältä

Olemme aiemmin kertoneet, että Barkerin kehosta löytyy kaksikin hänen rakkaalleen, Kourtney Kardashinille omistettua kuvaa. Hiljattain hän tatuoi kaulaansa Kardashianin huulet ja aiemmin hän ikuisti ihoonsa Kardashianin nimen.

Tämän lisäksi hänen kädestään löytyy tatuointi, jonka Kardashian on hänelle tehnyt. 

Lue myös: Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin TikTok-esiintyminen jakoi mielipiteet

Lue myös: Travis Barkerin Alabama-tytär, 15, saa kritiikkiä somesisällöistään: "Älä yritä olla itseäsi vanhempi"

Lähde: Yahoo.com

Kilpailut

Uusimmat