Kuva: Youtube

Miley Cyrus ja Pete Davidson ottivat samat tatuoinnit vuonna 2017 - kyseessä hölmö sketsirepliikki

10.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Kaksikko päätti ottaa tatuoinnit esiinnyttyään Saturday Night Live -ohjelman sketsissä.

Pete Davidson, 28, ja Miley Cyrus, 29, olivat vieraana The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa. Kaksikko paljasti ohjelmassa, että he ottivat vuonna 2017 samat tatuoinnit esiinnyttyään yhdessä Saturday Night Live -ohjelman sketsissä. Davidson on ohjelman vakioesiintyjä, mutta Cyrus oli mukana vieraana.

Kaksikko muistelee, että he esiintyivät sketsissä räppäävinä vauvoina. Cyrus kertoo, että sketsissä oli mukana myös Larry David, joka tuli kysymään vauvaporukalta, mitä nämä tekevät.

- Sanoimme, että ”olemme vauvoja”, ja jostain syystä katsoimme Peten kanssa toisiamme ja ajattelimme, että tuo olisi hyvä tatuointi, Cyrus sanoo.

Davidson ja Cyrus toteuttivat päähänpistonsa ja tatuoivat iholleen ”we babies” -sanaparin. Cyrus esitteli omaa tatuointiaan Jimmy Fallonin ohjelmassa ja näytti, että tatuointi on hänen vasemmassa jalassaan. Davidson puolestaan on osittain poistattanut kyseisen tatuoinnin. Tämä ilmeni Cyrusille vasta, kun hän näki Davidsonin esiintyvän mainoksessa, jossa mieheltä poistetaan tatuointia juuri siltä kohdalta, missä we babies -tatuointi oli. Davidson näytti ohjelmassa, että tatuointi näkyy edelleen hyvin haalistuneena hänen ranteessaan.

Kaksikon koko haastattelun voit katsoa alta.

Pete Davidson on kertonut aiemmin, että hän on aikeissa poistattaa kaikki tatuointinsa. Tatuointeja on yhteensä noin sata, joten operaatio vie aikaa noin kaksi vuotta. Mies on perustellut päätöstä poistattaa tatuointinsa urasyillä. Voit lukea aiheesta lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Turisti pääsi yhteiskuviin Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin kanssa: "He vaikuttivat onnellisilta"

Lue myös: Miley Cyrus on tullut rankasti kritisoiduksi äänestään koko elämänsä ajan - "Miksi kuulostat mieheltä"

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat