Kuva: AOP

Pete Davidson aikoo poistaa kaikki tatuointinsa: "Kaksi vuotta jäljellä"

06.07.2021 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen kehossa on kaikkiaan noin sata tatuointia, joista hän nyt pyrkii eroon.

Koomikko Pete Davidson, 27, kertoi viime vuoden puolella suunnittelevansa kaikkien tatuointiensa poistamista. Miehen kehosta kuvia löytyy useampia, niin pieniä kuin suuria, joten ihan helposta ja nopeasta toimenpiteestä ei ole kyse.

Kaikkiaan miehen kehossa on noin sata tatuointia poistettavana, joten aikaa kuluu vuosia.

- Ensimmäinen toimenpide tehtiin 4-5 kuukautta sitten. Seuraava on vuorossa kuukauden kuluttua. Minulle sanottiin, että kahden vuoden kuluttua niiden kaikkien tulisi olla pois. Joten, kun olen kolmekymppinen, niitä ei enää ole, hän kertoo tuoreessa haastattelussa.

Davidsonin mukaan keho tarvitsee noin kuukauden toipumisajan hoitokertojen välissä. Koska tatuointeja on niin paljon, tulee toimenpiteille myös hintaa. 

Davidsonin mukaan hän päätyi tatuointien poistoon urasyistä. Hänen mukaansa jotkut roolit ovat saattaneet mennä ulkonäön vuoksi sivu suun ja joitakin rooleja varten hän on joutunut istumaan lukuisia tunteja meikattavana, jotta kuvat on saatu piiloon. 

- Usein olen joutunut menemään kuvauspaikalle kolmekin tuntia aikaisemmin, jotta tatuointini on voitu peittää. Jostain syystä elokuva-alalla niistä ei niin paljoa pidetä. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Bridgerton-tähden romanssi vahvistui paparazzikuvilla - lähipiiri kommentoi nyt suhdetta

Lue myös: Bridgerton-tähden uusi poikaystävä rakastui näyttelijään kohuttuja seksikohtauksia katsoessaan

Lähde: Teen Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat