Kuva: All Over Press

Prinssi Williamilla ja prinssi Harrylla on hyvin erikoinen jouluperinne, josta moni ei ole kuullutkaan

18.12.2021 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ei tiedetä, saapuuko prinssi Harry tänä vuonna Yhdysvalloista viettämään joulua muiden kuninkaallisten kanssa.

Hovin joulunvietto poikkeaa varmasti moninkin tavoin tavanomaisesta joulunvietosta, mutta yksi prinssi Williamin, 39, ja prinssi Harryn, 37, jouluperinne saa erikoisuudellaan kulmat kohoamaan.

Veljeksillä on jo vuosia ollut perinne pelata jouluaattoiltana jalkapallo-ottelu hovin työntekijöiden kanssa. Prinssit pelaavat vastakkaisissa joukkueissa.

Tänä vuonna perinne on kuitenkin vaakalaudalla, sillä prinssi Harryn muutettua perheineen Yhdysvaltoihin ei ole aivan varmaa, tuleeko hän viettämään joulua muun hovin kanssa Sandringhamiin. 

Perheen muidenkin jouluperinteiden lista on näyttävä. Juhlia aletaan järjestää jo pitkin joulukuuta ja juhlallisuudet huipentuvat fiiniin jouluillalliseen. Sen lisäksi perhe muun muassa lähettää terveisensä valokuvallisten joulukorttien muodossa ja kuningatar Elisabet, 95, esiintyy vuosittain suorassa tv-lähetyksessä toivottamassa hovin joulutervehdyksen. Toki perinteisiin kuuluu kuninkaallisperheelläkin myös monille tuttuja aktiviteetteja kuten lahjojen vaihto ja joulukirkko.

Lue myös: Prinssi Williamilla ja prinssi Harrylla on yksi pakkomielteinen tapa kotona - Meghan Markle ihmettelee

Lue myös: Prinssi Williamin ja Kate Middletonin perheen joulukuva hurmaa rentoudellaan - katso

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat