Kuva: AOP

Koronaan sairastunut Il Divo -tähti Carlos Marin on kuollut 53-vuotiaana

20.12.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tietojen mukaan Marinilla oli molemmat koronarokotukset.

Il Divo -tähti Carlos Marin on menehtynyt. Hän oli kuollessaan 53-vuotias. Hänen kuolemastaan ilmoitettiin muun muassa Twitterissä. Syyksi on kerrottu koronaviruksen aiheuttaman taudin.

"Raskain sydämin ilmoitamme teille, että rakas ystävämme ja kumpanimme Carlos Marin on kuollut. Häntä tulevat kaipaamaan perhe, ystävät sekä fanit. Carlosin kaltaista ääntä ei tule koskaan olemaan. Lepää rauhassa, sinä kaunis sielu," miehen ystävät ja kollegat David, Sebastien sekä Urs kirjoittivat.

Vain muutama päivä sitten kerroimme Marinin sairastuneen koronaan. Hän oli joutunut tehohoitoon, missä hänet oli vaivutettu keinotekoiseen koomaan. Mies sairastui 7. joulukuuta. 

Il Divo on musiikkimoguli Simon Cowellin kokoama pop-ooppeeraa laulava kvartetti. Marin on ollut mukana yhtyeessä sen perustamisesta saakka. Hänen lisäkseen lauluyhtyeeseen kuuluvat sveitsiläinen Urs Bühler, yhdysvaltalainen David Miller ja ranskalainen Sébastien Izambard. Yhtye on julkaissut urallaan kymmenen albumia, jotka ovat myyneet yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.

Lue myös: Teho-osastolla makaava Il Divo -tähti sairastaa koronaa - oli saanut rokotteen

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat