Kuva: AOP

Entinen alusvaatemalli: "Minua kehotettiin käyttämään kokaiinia ja harrastamaan seksiä, jotta paino putoaisi"

26.12.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Bridget Malcolmin mukaan hän koki lopullisen romahduksen 26-vuotiaana.

Kerroimme hiljattain videosta, jonka entinen Victoria´s Secret -malli Bridget Malcolm, 29, julkaisi omalla TikTok-tilillään. Videolla hän esitteli rintaliivejä, joita hän käytti muotinäytöksessä vuonna 2016. 

- Katsokaa miten suurilta nuo rintaliivit näyttävät päälläni. Tuo suru, joka näkyy silmissäni vuoden 2016 näytöksessä särkee sydämeni, Malcolm kertoo videolla. Samassa yhteydessä Malcolm kertoi, kuinka hänet hyllytettiin vuoden 2017 näytöksestä, sillä hänen vartalonsa ei näyttänyt tarpeeksi hyvältä. 

Tuoreessa haastattelussa Malcolm avaa lisää karuja kokemuksiaan mallimaailmasta. 

- 18-vuotiaaksi tullessani olin asunut yksin jo kolmessa maassa. Olin matkustanut kaikille mantereille, Etelämanner pois lukien. Minua lähestyivät huomattavasti vanhemmat miehet ja olin kokenut seksuaalista väkivaltaa useita kertoja, Malcolm muistelee.

Naisen mukaan hänen oma agenttinsa myös jakoi hänelle hyvin arveluttavia vinkkejä.

- Agenttini kehotti minua käyttämään kokaiinia, jotta painoni laskisi. Sen lisäksi minua on kehotettu myös harrastamaan mahdollisimman paljon seksiä painonpudottamiseksi. 

Malcolmin mukaan hän ajautui tilanteeseen, jossa hän ei enää osannut olla sosiaalinen ilman päihteitä. 

- En voinut jutella ihmisten kanssa ilman alkoholia. Olin riippuvainen ahdistuneisuutta lievittäviin lääkkeisiin, kuten Xanaxiin ja Ambieniin. Niiden avulla selvisin öistä. Ja kaikki tämä tapahtui ennen kuin täytin 18 vuotta, hän kertaa.

Kaiken lisäksi Malmolmilla todettiin anoreksia sekä ortoreksia.

26-vuotiaana Malmolm sai hermoromahduksen. Vuoden ajan hän pysytteli lähinnä kotonaan, sillä paniikin vuoksi hän ei uskaltanut poistua kotoaan. Malcolm sai tarvitsemaansa apua ja voi tätä nykyä paremmin. 

- Olen ollut nyt kaksi ja puoli vuotta raittiina ja toivun nyt neljättä vuotta syömishäiriöistäni. Tällä hetkellä olen onnellinen ja tasapainoinen. Oloni on nyt parempi kuin koskaan. 

- Totuus on, että en voinut puhua kokemuksistani ennen kuin pääsin tähän pisteeseen. 

Malcolm työskentelee edelleen mallimaailmassa.

- Olen yksi onnekkaista malleista, jotka ovat voineet luoda itselleen pitkän uran. Totuus on kuitenkin se, että tämä työ ei saa sisältää väärinkäyttöä.

Lue myös: Alusvaatemalli laukoo suorat sanat alastaan - vain "tylsäkasvoisia" ja laihoja palkataan!

Lue myös: Malli Gigi Hadid avautui uransa alkuajoista: 'Ihmiset sanoivat, ettei minulla ole mallin vartalo'

Lähde: Buzzfeed

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 7.7.2021.

Kilpailut

Uusimmat