Kuva: AOP

Entinen Victoria´s Secret -malli julkaisi pysäyttävän videon: "Katsokaa miten isot nuo liivit olivat päälläni"

01.07.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Video osoittaa hyvin sen, miten hoikassa kunnossa Malcolm aikoinaan oli.

Entinen Victoria´s Secret -alusvaatemalli Bridget Malcolm, 29, on kritisoinut omalla TikTok-tilillään tunnettua brändiä. Malcolmin mukaan hän ei mahdu enää rintaliiveihin, joita hän käytti vuonna 2016, sillä hän oli tuohon aikaan niin alipainoinen. 

Malcolmin mukaan muotinäytöksessä hänen yllään nähdyt liivit ovat kokoa 30A (65A EU-merkinnällä). Tällä hetkellä australialaismalli mahtuu omien sanojensa mukaan kokoon 34B (75B EU-merkinnällä), joka on hänelle "terveellinen" koko. 

Vuonna 2018 Malcolm omien sanojensa mukaan hylättiin Victoria´s Secretin -muotinäytöksestä, koska entisen markkinointijohtajan Ed Razekin mukaan hänen vartalonsa ei näyttänyt tarpeeksi hyvältä.

Malcolm käytti tuohon aikaan rintaliiveissä koko 30B (65B EU-merkinnällä).

- Katsokaa miten suurilta nuo rintaliivit näyttävät päälläni. Tuo suru, joka näkyy silmissäni vuoden 2016 näytöksessä särkee sydämeni, Malcolm kertoo kuvaa näyttäessään.

Videon näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Malcolmin videota on tähän mennessä katsottu yli 2,3 miljoonaa kertaa ja se on kerännyt myös lukuisia ylistäviä kommentteja. 

"Todella ihailtavaa, että uskallat puhua asiasta rohkeasti."

"Tämä on kerrassaan kammottavaa. Olen onnellinen, että voit paremmin nykyään."

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Malcolm on kertonut julkisuudessa ongelmistaan. Vuonna 2018 Harper´s Bazaarin haastattelussa hän kertoi, miten eli pari vuotta pelkästään kasviksilla ja proteiinijuomilla. Tuohon aikaan hän oli niin huonossa kunnossa, että lyhyenkin porrasmatkan nouseminen kesti useita minuutteja. 

Tällä hetkellä pienin koko, joka Victoria´s Secretillä on myynnissä on koko 32A eli EU-merkinnällä koko 75A. Vuosien saatossa brändiä ovat kritisoineet niin mallit kuin kuluttajatkin. Tuotemerkki vastasi äskettäin kritiikkiin ja hankki joukkoonsa erinäköisiä malleja. 

Lue myös: Victoria's Secret luopuu tunnusomaisista "enkeleistään" - haluaa nyt voimaannuttaa naisia

Lue myös: Mallikaunotar Kate Upton sanoi suorat sanat Victoria's Secret -merkistä: "Tiedättekö mitä?"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat