Kuva: AOP

Kanye West piti yhtiönsä artistia "elämän suurimpana virheenä" - saa nyt kuulla kunniansa

25.12.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Big Sean kertoo, että otti Westin sanomiset henkilökohtaisesti. Hän myös uskoo, että West on hänelle velkaa miljoonia dollareita.

Räppäri Kanye West, 45, omistaa G.O.O.D. Music -nimisen levy-yhtiön, joka sisältää useita artisteja. Yksi heistä on Big Sean, 33, jonka pyytämistä levy-yhtiöön West pitää elämänsä suurimpana virheenä.

- Luulen, että kun kuolen, hautakivessäni lukee: "Ansaitset tämän, koska annoit Big Seanille sopimuksen", West kertoi Drink Champs -podcastissa marraskuussa. West on muun muassa vihainen siitä, että Big Sean ei ole ollut hänelle lojaali eikä tukenut Westin presidenttikampanjaa.

Big Sean päätyi lopulta itse saman ohjelman vieraaksi ja kommentoikin varsin jyrkästi Westin sanoja.

- Ensin ajattelin, että se on hauskaa, mutta lopulta otin koko paskan melko henkilökohtaisesti. Olen ainoa levy-yhtiön artisti, joka on tehnyt viisi levyä ja ne ovat myyneet platinaa.

- Rakastan Kanyeta ja hän antoi minulle uskomattoman mahdollisuuden. Mutta nuo puheet ovat pelkkää paskaa.

Big Sean myös kertoo, että on aina auttanut Westia, kun tämä on tarvinnut jotain. Samalla räppäri mainitsee, että West on hänelle velkaa miljoonia dollareita.

- Miljoonia on kadoksissa. Olen käyttänyt itse satoja tuhansia dollareita musiikkiini ja luullut, että Universal-yhtiö on minulle velkaa, mutta ne rahat ovat kuitenkin tulleet G.O.O.D. Musicille. Mutta eivät minulle.

Lue myös: Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

Lue myös: Kanye West aneli Kim Kardashiania takaisin luokseen kesken esityksen

Lähde: Daily Mail, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat