Kuva: AOP

Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

15.12.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian haluaa eron voimaan mahdollisimman pian.

Kim Kardashian, 41, haki avioeroa räppäri Kanye Westistä, 44, vuoden alussa ja tämän jälkeen eroa on viety eteenpäin virallisesti. Kardashianilla ja Westillä on edelleenkin esimerkiksi omaisuus jakamatta.

Kardashian ilmoitti vastikään viranomaisille, että haluaa virallisesti sinkuksi. E News -sivusto raportoi, että samoissa dokumenteissa Kardashian ilmoittaa, että hänellä ei ole mitään aikomusta palata Westin kanssa yhteen.

- Vaikeat eroavaisuudet johtivat avioeroon ja avioliittoa ei ole mahdollista pelastaa. Westin ja Kardashianin avioliitto on vieläkin voimassa, mutta ei ole mitään syytä sille, miksi sen pitäisi olla, oikeusdokumenteissa kerrotaan.

Kardashian haluaa olla virallisesti sinkku mahdollisimman pian, sillä eroprosessi on kestänyt liian kauan. Kardashian on valmis jopa suostumaan lähes jokaiseen vaatimukseen, jotta ero astuisi voimaan. 

- West ja hänen asianajajansa eivät ole olleet vastaanottavaisia siihen, että prosessia vietäisiin nopeammin maaliin.

Westille ero on ollut kova paikka, sillä mies on muun muassa kutsunut Kardashiania edelleenkin vaimokseen sekä anellut häntä takaisin kesken keikan. 

Lue myös: Kim Kardashian haluaa virallisesti sinkuksi - avioeroprosessi vielä kesken

Lue myös: 8-vuotiaan North-tyttären TikTok-tempaus ei ollut Kim Kardashianin mieleen

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat