Kuva: AOP

Snoop Dogg lausui Ben Affleckin nimen väärin - "Kuulostaa ankkamainokselta"

04.01.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Snoop Dogg paljasti Ben Affleckin Golden Clobe -ehdokkuuden gaalan esitilaisuudessa, mutta kaikki ei mennyt ihan niin kuin piti.

Näyttelijä Ben Affleck, 49, sai parhaan sivuosan Golden Clobe -ehdokkuuden elokuvasta The Tender Bar. Affleckin ehdokkuuden paljasti Golden Cloben järjestämässä esitilaisuudessa räppäri Snoop Dogg, 50.

Affleck vieraili vastikään The Kelly Clarkson Show -ohjelman vieraana ja ohjelman juontaja Kelly Clarkson halusi näyttää Affleckille, kuinka Snoop Dogg ilmoitti ehdokkuudesta. Dogg nimittäin lausui Affleckin nimen väärin.

- Anteeksi tuosta, Ben, Dogg nauroi ja korjasi lausumistaan.

Kun Affleck näki videon tilanteesta, repesi hän nauramaan.

- Se oli hauskaa. Annan hänelle hieman empatiaa. Olen koko elämäni ajatellut, että nimeni on todella ruma. Ja nyt Snoop sai sen kuulostamaan ankkamainokselta, Affleck nauroi.

Näet videon Affleckin reaktiosta alta tai tästä.

The Tender Bar julkaistiin 17. joulukuuta ja sen on ohjannut George Clooney. Elokuva seuraa nuorta miestä, joka ei tunne isäänsä, ja jonka yksinhuoltajaäiti on tehnyt kaikkensa poikansa eteen. The Tender Bar perustuu J. R. Moehringerin kirjoittamaan samannimiseen elämäkertateokseen

Lue myös: George Clooney kettuilee Ben Affleckille maailman seksikkäin mies -tittelistä - yhdestä syystä

Lue myös: Ryan Reynolds on jo vuosia sekoitettu pitseriassa toiseen tähtinäyttelijään: "En ole korjannut heitä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat