Kuva: AOP

TTK:ssa rakastuneet Elina Gustafsson ja Ansku Bergström nauttivat lomasta - "Ihanin seikkailijatar"

10.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gustafsson jakoi Instagram-sivullaan suloisen kuvasarjan, jossa nähdään rakastunut pariskunta.

Tanssija Ansku Bergström, 36, ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson, 29, rakastuivat viime vuoden lopulla Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa he olivat yksi kilpailevista pareista.

Pariskunta vietti vuodenvaihteen etelän lämmössä, tarkemmin Azoreilla Portugalissa. Gustafsson onkin julkaissut lomasta nyt rakkaudentäyteisiä kuvia.

"Ihanin seikkailijatar. Vielä yksi lento ja sitten seuraavaa seikkailua odotellessa", Gustafsson kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä sydänhymiön saattelemana.

Mustavalkokuvissa Bergström ja Gustafsson näyttävät onnellisilta ja poseeraavat muun muassa hulppean vuoristomaiseman edessä.

Näet kuvat alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Gustafsson kertoi viime vuoden lopulla Helsingin Sanomien haastattelussa, että oli kauhuissaan parisuhteesta ennen kuin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kohtasi tanssiparinsa. Gustafsson pelkäsi muun muassa tylsyyttä ja sitä, ettei kelpaa sellaisena kuin on.

- Pelkoja päin pitää mennä ja näin olen tehnyt, Gustafsson kuvaili Helsingin Sanomille.

Gustafsson on treenannut lujaa koko aikuisikänsä ja tottunut siihen, että saa itse määrätä omat menemisensä. Se oli myös yksi syy, miksi hän koki parisuhteen liian rajoittavana ajatuksena. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: HS: Elina Gustafsson pelkäsi parisuhdetta, kunnes tapasi TTK-parinsa Ansku Bergströmin

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström ovat Suomen TTK:n ensimmäinen naispari - "Vihdoin ja viimein!"

Kilpailut

Uusimmat